Конферентна зала във Федералния арбитражен съд

През последните години значително се увеличават изискванията за оборудване на конферентни зали. Бърз обмен на информация, контролира хода на дискусията, решения чрез гласуване, симултанен превод по време на международни срещи – всичко това са първоначалните функционалности на системите за конферентни който трябва да се определят и в крайна сметка определя посоката на развитие на пазара на това оборудване. Сега на пазара на оборудване за конферентна система има системи от различни нива на сложност – от прости системи до парламентарно обсъждане в мултифункционални конгресни системи с компютърно управление.

Модерна конферентна система за заседанията следва да предостави няколко режима за контрол на делегатските микрофони, гласуване, поддръжка на различни видове регистрация, има интерфейс с външни аудио и видео системи и осигуряване на изходни данни за хода на дискусиите и гласуването на дисплея в залата. Без съмнение, във всеки случай изборът на оборудване за конферентни зали и методът за изграждане на системата зависи от много фактори, като се започне от естеството на дейностите, акустичните характеристики на помещението и завършва с конструктивните изисквания на елементите на системата.

В края на 2002 г. на АД „Фирма за безопасност“ е възложена задачата за изготвяне на конгреса на конферентна зала в новата сграда на Федералния арбитражен съд на окръг West Siberian. Монтаж на системата конгресен е приключило успешно в кратък период от време, а през юли 2003 г., комплексът е пуснат в експлоатация.

Съдебна зала

Проектът се реализира на базата на конферентни цифрови системи Bosch DCN (бивш Philips). Тази система вече е добре известна на пазара на оборудване и системи за конферентна се е утвърдила като надежден система, която отговаря на всички изисквания за оборудване на модерни конферентни зали.

В заседателната зала насрочено заседанията на Федералния арбитражен съд, с възможност за регистрация и гласуване. Освен това при поискване в системата се предоставя възможност за симултанен превод на няколко езика.

Конферентна зала е предназначена за присъствието на над 130 участници, повечето от които са настанени на масата, направени във формата на буквата „П“. Другите участници са разположени на няколко маси, изчислени при 3 и 6 места делегати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.