Конферентна зала във Федералния арбитражен съд

Гласувайте (1-5)

През последните години значително се увеличават изискванията за оборудване на конферентни зали. Бърз обмен на информация, контролира хода на дискусията, решения чрез гласуване, симултанен превод по време на международни срещи – всичко това са първоначалните функционалности на системите за конферентни който трябва да се определят и в крайна сметка определя посоката на развитие на пазара на това оборудване. Сега на пазара на оборудване за конферентна система има системи от различни нива на сложност – от прости системи до парламентарно обсъждане в мултифункционални конгресни системи с компютърно управление.

Модерна конферентна система за заседанията следва да предостави няколко режима за контрол на делегатските микрофони, гласуване, поддръжка на различни видове регистрация, има интерфейс с външни аудио и видео системи и осигуряване на изходни данни за хода на дискусиите и гласуването на дисплея в залата. Без съмнение, във всеки случай изборът на оборудване за конферентни зали и методът за изграждане на системата зависи от много фактори, като се започне от естеството на дейностите, акустичните характеристики на помещението и завършва с конструктивните изисквания на елементите на системата.

В края на 2002 г. на АД „Фирма за безопасност“ е възложена задачата за изготвяне на конгреса на конферентна зала в новата сграда на Федералния арбитражен съд на окръг West Siberian. Монтаж на системата конгресен е приключило успешно в кратък период от време, а през юли 2003 г., комплексът е пуснат в експлоатация.

Съдебна зала

Проектът се реализира на базата на конферентни цифрови системи Bosch DCN (бивш Philips). Тази система вече е добре известна на пазара на оборудване и системи за конферентна се е утвърдила като надежден система, която отговаря на всички изисквания за оборудване на модерни конферентни зали.

В заседателната зала насрочено заседанията на Федералния арбитражен съд, с възможност за регистрация и гласуване. Освен това при поискване в системата се предоставя възможност за симултанен превод на няколко езика.

Конферентна зала е предназначена за присъствието на над 130 участници, повечето от които са настанени на масата, направени във формата на буквата „П“. Другите участници са разположени на няколко маси, изчислени при 3 и 6 места делегати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.