Кутии за подаръци – как да изберем най-подходящата

5/5 - (1 vote)

Ако сме от хората, които обичат да правят подаръци, то знаем, че изборът на подходящ подарък не е лесна задача. Дори и да познаваме добре човека, на когото ще поднесем подарък, не можем да сме сигурни, кое ще го впечатли най-много.

С подаръка искаме да изразим любов и специално отношение към хората, които обичаме. След покупката на подарък, който най-много би зарадвал любимия човек, не можем да му го дадем просто така. Към подаръка трябва да се добави подаръчна кутия, в която той да бъде поставен. Тя демонстрира вниманието и уважението от страна на подаряващия.

Неща, според които да изберете кутии за подарък

  • Според формата и големината на подаръка

Ако подаръкът е с кръгла форма, ще е най-добре кутията също да бъде кръгла. Подаръкът не трябва да се показва от кутията, а да бъде положен вътре, без да се вижда какъв е. Ако подарявате бижу, е добре да купите красива и здрава кутия, където впоследствие то да бъде съхранявано.

  • Според цвета на подаръка

Хубаво ще е цветът на подаръчната кутия да е съобразен с цветовете на самия подарък. Може да заложите на кутия в определен нюанс или цвят от подаръка, на който искате да акцентирате. Черно и червено са цветове, подходящи за кутии за подаряване за бижута.

  • Според вида на подаръка

За различните подаръци могат да бъдат намерени подходящи видове кутии. Ако например подаръкът е от дърво, може да бъде подарен също в дървена подаръчна кутия. За подаряване на бижута заложете на кадифени кутии.

  • Според човека, който ще получава подаръка

Добра идея е да се съобразите с любимия цвят на човека, на когото ще поднасяте подарък и според него да изберете кутия. Ако вашият любим човек харесва дървени сувенири, със сигурност ще го зарадвате, опаковайки подаръка в дървена кутия, която после да бъде използвана за друга цел.

Кутии за подарък – допълнение, което не трябва да се подценява

Кутиите за подаръци са допълнителен детайл, който често бива подценяван при опаковане на подаръка. Понякога хората избират кутия без дори да се замислят дали тя подхожда на избрания подарък. Много жени и мъже пазят подарените им кутии също толкова добре, колкото подаръка, който е бил вътре.

Подарък, поднесен в кутия е доказателство, че човекът, който го подарява, наистина се е постарал всичко да е перфектно. И още една идея: като допълнение в кутията може да се поставят ефирен плат или конфети, които да обгръщат подаръка. А панделката или дантелата са малки детайли, прибавящи топлина и нежност.

Подарете внимание, отношение и любов. В онлайн магазина на Dara.bg може да намерите подходящи кутии за всеки вид подарък.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 12 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.