Куук спечели 250 6-макс турнира в „Дъск Тил Даун”

Гласувайте (1-5)

Шон Куук успя да спечели 250 6-макс турнира, провел се в известният покер клуб „Дъск Тил Даун”, Нотингам. В надпреварата за първото място взеха участие 77 играчи, което гарантира сигурната печалба от 25 хиляди британски лири, след като 23-ма от отпадналите през първия ден отново се включиха в турнира.

В турнира взеха участие някои изключително добри професионалисти като Бен Добсън, Джон Ексли и Мариа Диметрио. Въпреки това, нито един от тримата не можа да завърши сред първите десет, които си тръгнаха с парично възнаграждение. Вие също може да увеличите вашия банкрол като се възползвате от добрите Betfair покер промоции.

Кейт Смарт завърши на 11-то място, като бе само на косъм от челната десятка, в която всеки си тръгна по-богат с поне 400 британски лири. Разин Шейк завърши на десето място, а малко след него от турнира отпаднаха Анън и Грек Странг.

В крайна сметка на финалната маса останаха само Шон Куук и Оуен Сейврайт, като първият се оказа по-находчив и успя да си тръгне с близо 9 хиляди британски лири от наградния фонд, докато за неговият съперник останаха 5,250 от същата валута.

Това не бе никак лошо постижение за Сейврайт, за който това е първи турнир на живо в неговата кариера като покер играч.

Тази седмица в друг покер клуб в Нотингам „DTD” ще се проведе турнир 500 Дийпстек(Deepstack) с награден фонд от 250 хиляди британски лири, което гарантира парична награда от 70 хиляди за победителя. Ако вие все още не сте достигнали нивото на тези играчи, може да изпробвате уменията си в betfairpoker.com.

5 thoughts on “Куук спечели 250 6-макс турнира в „Дъск Тил Даун”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − ten =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.