Максимална сигурност с услугата видеонаблюдение от Боду СОД

Гласувайте (1-5)

Няма човек, който да не иска да домът му или неговият стопански обект да не са защитени. В сегашния престъпен свят предотвратяването на хулигански прояви и престъпни посегателства е ключов момент. Съществуват много и разнообразни начини за защита. Някои хора се осланят на старомодните решения –  катинари и кучета пазачи. Други предпочитат модерните охранителни системи. Именно съвременните начини на охрана са тези, който осигуряват максимално висока степен на защита и ефективност.
Услуга ползваща се с особена популярност, главно заради своята надеждност е видеонаблюдението. От голямо значение, разбира се, е и изборът на фирма изпълнител. Разумно е да се доверите на партньор с утвърдена репутация и богато портфолио. Пример ще дадем с фирма Боду СОД. Тя знае, че за клиентите от първостепенно значение е ефективността на охранителната система. Поради тази причина Боду СОД предлага нов вид услуга две в едно: комбинирана охрана – видеонаблюдение и СОТ. Така на клиента се осигурява максимална степен на защита на конкретния обект. Самата алармена система се интегрира със системата за видеонаблюдение от монтажни експерти. Това е гаранция за изправността и коректното функциониране на системата. Боду СОД предлага услугата видеонаблюдение в две разновидности – централизирано и индивидуално.
Множеството предимства на видеонаблюдението го превръщат в предпочитания вид охрана от много потребители. Благодарение на него се гарантира по-бързата реакция на автопатрулите. Дежурен оператор оказва и насочва сътрудниците по охрана към проблемната зона. С услугата видеонаблюдение спестявате от разходите за физическа охрана и допълнително оборудване. Този вид охрана позволява отсяване на фалшивите от реалните алармени сигнали, поради локалния архив, който прави. Това от своя страна дава възможност за проследяване и документиране на събитията.
Най-хубавото на предоставяното от Боду СОД видеонаблюдение е фактът, че системата позволява клиентът сам да установи визуален контакт с охранявания обект, независимо от неговото местоположение.
Загубата на данни при видеонаблюдението е невъзможна, тъй като се извършва дублиране. Така дори устройството в охранявания обект да бъде унищожено от злонамерени извършители, базата данни ще се съдържа и на друго устройство.
Боду СОД се е отличила като фирма предлагаща качествени и високо ефективни услуги. Честни отношения с клиента, гъвкава ценова политика и охранителни решения, съобразени с потребностите на потребителя, са другите фактори спечелили добрата пазарна репутация на фирмата.
С екип от професионалисти и богато портфолио Боду СОД заслужено се е превърнал в лидера на пазара.
Кажете „довиждане” на страха от престъпни посегателства или вандалски прояви. Вашият дом, стопански обект или имущество, ще са защитени с услугата видеонаблюдение от Боду СОД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + five =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.