Малката кухня, къде да бъде хладилника?

Гласувайте (1-5)

Ако вашата кухня е малка, то този проблем може да достигне до крайно напрежение, ако не сте предвидили точният размери на вашите мебели и кухненски уреди. Кухнята е място, в което се събира цялото семейство. Храната, приготвена в правилната кухня, независимо дали е голяма или не, е винаги вкусна. Според философията на Фън Шуй, печката не трябва да граничи с мивка, хладилник, или миялна машина, ако искате да имате положителна енергия. Потърсете гранитогрес магазини, за пода или друг тип подова настилка, която да отида в на интериора ви и да бъде удобна и лесно почистваща се. С случаите когато вашата кухня е по – малка е най-добре да се избягва разделянето на печката на вградена плоча и фурна. Така визуално ще се увеличи размерът, и ще имате по свободно място за плот.

Има мит, че ако хладилника стои извън кухнята, ще има по – голяма икономия, поради факта, че в кухнята температурата е по – висока, особено в семействата където се готви постоянно. Не го слагайте в стаята, където спите! По – скоро намерите ниша или кътче в коридора или в стая, където никой не спи. За един дом е нужно всичко да бъде изпипано от към интериор и дизайн, тоновете да си отиват, както от пода с теракот магазини, от които може да се закупи всичко, или качествен ламинат, който придава по- голяма топлото на стаята.Голямо внимание трябва да се обърне и на правилната маса, която да е с такъв размер, че цялото семейство да може да се събере на нея, но и ако ви дойдат гости, да има място и за странични хора, това означава, че столовата зона при малка кухня е най-добре да се обособи в някоя съседна стая или широко място като коридор. Няма значение големината, а това как се използва, за всичко има решение и малки трикове, от които да се възползвате.

1 thought on “Малката кухня, къде да бъде хладилника?

  1. Напоследък все по-често навлиза на мода, хладилницете да се облепват с фолио или интересни стикери, с които им се придава не само артистичен привкус, но също така от практична гледна точка са ефикасно средство, с което да скрием разни недостатъци като дефекти или драскотини. По този начин имаме необикновено на вид интериорно решение, с което да овкусим дизайна в кухнята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 17 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.