Мъжко бельо- какво харесват мъжете

Гласувайте (1-5)

Често мъжете се оказват дори по-суетни от жените. Лъскави коли, скъпи дрехи и изискани прически. Но влагат ли те някакъв смисъл при избирането на мъжко бельо?

(Изберете мъжко бельо в www.queer.bg)

Интересното е, че мъжете винаги забелязват с какво бельо е половинката им. „О, днес си с любимите ми гащички!“ или „дантелата ти отива“. Нима не сте чували подобни коментари от гаджето например? В същото време мъжът на мечтите ви изскача с нелепите си боксерки на супер герой.  Извинението: „ами те са ми удобни“. Подсмихвате се и си казвате: „Добре, че го обичам толкова много“

Всъщност има няколко лесни трика да отървеш любимия от „удобното“ мъжко бельо.

  • Покажи му колко добре всъщност изглежда в стегнати боксерки.

Мъжете мразят да обикалят по магазините, но понякога просто нямат избор. Остави го в магазина за мъжко бельо, като небрежно му посочиш няколко стилни хубави модела. Той ще се ориентира.

  • Направи му подарък. От удобство към удобство+стил.

Ако смяташ, че не би било твърде засрамващо да получи подарък- бельо,  то действай.  Избери нещо, което би допаднало и на двама ви. Той сам ще промени стила си като се погледне в огледалото с новата придобивка.

  • Прояви се като експерт на модата.

Мъжете не са толкова трудни за убеждаване, що се отнася до мода. Нали , все пак, жените разбират? Убеди го, че ще се чувства много по- комфортно с новия модел мъжки боксерки.

  • Бавно, но славно!

Започни промяната бавно.  Говори му за модните тенденции.  Докато се разхождате вметни „колко секси изглеждат боксерките“ на витрината. Подскажи му какво ти харесва, за да знае от къде да тръгне. Не го насилвай твърде много. Той трябва сам да се осъзнае, че е време за промяна.

  • В една връзка е важно да се споделя.

Много от проблемите идват именно от това, че не се споделя. Щом не ти харесва нещо, спокойно би могла да го споделиш. Не всеки, разбира се, би приел критика за бельото си, но ако твоят човек не е от тях, това е най-лесният начин.

В крайна сметка мъжете са си мъже. Не можеш да ги промениш из основи и винаги да ги разбираш.  Обичат високите скорости и се радвате просто на чаша бира и мач. И ако все пак успееш да накараш твоят човек да замени „удобното мъжко бельо„, радвай се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen − 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.