Меден месец в Малта или в Тунис?

Гласувайте (1-5)

Медения месец е труден избор, защото е изживяване, което остава завинаги и не може да бъде повторено. Имате право само на един опит! Така, че направете го внимателно. Това не значи, че изборът ви ще бъде верният или грешният. Няма лошо място. Но все пак избора на място за меденият ви месец трябва да бъде съобразен с това, което търсите и искате.

Малта е предпочитано място за прекарване на меден месец от двойки, които обичат нещата да стават бързо и лесно. Малта е Европейска държава, което означава, че ви трябва само лична карта, самолетен билет и резервация. Туризма там е много добре развит. Климата е изключително благоприятен през по-голямата част от годината. Като островна държава жителите не са виждали сняг и не знаят какво са минусови температури. Туристическият сезон се открива от март-април чак до късен октомври. Неприятното при избора на почивка в Малта е, че от време на време има силни ветрове, но те се проявяват предимно при края на туристическия сезон. Така, че все пак се съобразете с избора си за това място, ако сватбата ви е зимна. За двойките решили да се спрат на Малта за своя меден месец препоръчваме да се насладят на прекрасните кратки, но романтични круизни обиколки до трите острова на Малта.

Ако обаче искате меденият ви месец да остане наистина незабравим, моля насочете се към Тунис. Най-ниските температури там за 12 градуса и то през люта зима. Когато и да изберете да отидете там няма да съжалявате. Тунис има богата история, много музеи и невероятна архитектура. Това е мястото, в което са преплетени екзотичните нотки на ориента и отличното обслужване и сервиз напълно съобразени със западния турист. Медената ви почивка в Тунис ще обогати представата ви за наистина омагьосващ с красотата си изгрев и залез, невероятните плажове и много бройните забележителности. Не случайно едни от най-впечатляващите пейзжи-декори за Междузвездни войни са заснети иманно там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.