Мода за жени над 30 години

Гласувайте (1-5)

Модата за жени над 30 години изисква да се обличате разумно – не твърде детинско, не твърде зряло. Прочетете няколко модни съвета за дамското облекло на жени, навършили 30 години, в тази статия.

Жените в тази възраст често се сблъскват с големи промени както в личен, така и в професионален план.

От професионална гледна точка те носят на раменете си нови и важни отговорности. У дома има определени радости и също отговорности, засягащи семейството. В този балансиращ акт жената на 30 нерядко няма време да разсъждава върху външния си вид.

Въпреки това е твърде разумно една стилна жена днес да разглежда външния си вид като тривиално нещо. Тя много добре знае как да изглежда добре и модерно, има своя представа за това. Излишно е да казвам, че тя е в крак с последните модни тенденции за жени на такава възраст. В това й помагат добре познати онлайн магазини за дрехи.

Сега е моментът да научите някои от основните правила на това как да се обличате за вашата възраст. За да направите избора си, прочетете следните модни съвети за жени на възраст около 30 години.

Модни съвети за жени на тридесет години

Модата за жени над 30 години е отражение на ролята им на майка и бизнес дама. Тяхната модна тенденция не зависи от много бляскави дрехи, подходящи за двадесетте, но и не твърде зрели. Модата за тридесетгодишните изисква винаги да се обличаш стилно, но не предизвикателно. Важно е да не се пресича тази тънка граница между блясък и дразнеща екстравагантност.

Докато младите жени на 20 години могат да си позволят и по-непретенциозен външен вид, жена на тридесет години не може да носи дрехи на всякаква цена. Независимо дали сте у дома, гледате деца или сте главен изпълнителен директор, трябва да сте елегантни и много добре облечени при всякакви обстоятелства.

Официален гардероб

Официалните дамски дрехи за тази възрастова група трябва да бъдат удобни за носене и много лесни за поддържане и обличане. Тъй като най-вероятно имате малки деца, за които да се грижите, не можете да си позволите да се обличате твърде дълго.

Важно е да знаете и да правите избор какво да облечете, когато сте на работа, и какво да носите на разходка. Ако нямате дрес код в офиса, можете да носите официални панталони или поли под коляното. Можете да добавите нотка на блясък и сексапил, като предпочитате леки цепки пред къси поли. Обличайте блузи в пастелни цветове като праскова, блус и дори ярки цветове като зелено, тюркоазено и др. Опитайте се да не носите много смели модели на блузи и рокли…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 + thirteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.