Модата на плетивата никога не остарява

За тези от вас, които не са сигурни и все още си задават въпроса „Плетените рокли още ли са секси през 2012-та имам категоричен отговор – да. Плетивата винаги са били на мода и винаги ще бъдат. Може Би не точно под същата форма, не същите модели, но винаги ще е модерно да носим плетено поло или плетен шал като аксесоар към нашите дрехи.

Не е никаква тайна че плетивата внасят известна доза класа в дамския гардероб. Особено когато става дума за бузнес стилът на обличане. Споменах дамския гардероб, защото плетивата са много по-разпространени за жени от колкото за мъже. Не че нямаме голям избор от мъжки пуловери, плетени блузи и шалове, но те не могат да се комбинират в такава степен, както при жените. В дамската мода може да комбинираме плетивата до безкрайност.

Един плетен блузон например винаги може да се съчетае с клин отдолу или тънък пуловер без ръкави отгоре, ако разбира се времето е по-хладно и го изисква. Пластовете могат да бъдат много и ако са добре съчетани ефекта е зашеметяващ.

В офиса, конферентната зала, кантората или съда плетените рокли придават не по-малка официалност от дамските костюми. Спокойно може да ги включвате в официалните си тоалети, без да се притеснявате че по някаккъв начин ще Ви прададат ежедневен вид. Даже напротив, ако използвате само неутрални цветове като бяло, черно, бежаво и сиво ще постигнете както официално, така и модерно излъчване. В същото време трябва да напомните че все пак сте жена. Широк и цветен колан е перфектния аксесоар за съчетаване с плетена рокля. Тук вече цвета може да е крещящ и актуален. Не забравяйте, че за да изглеждате добре трябва и да се чувствате добре. Обратното правило също е в сила. Така че не спазвайте бизнес етикета чак толкова стриктно. Нали правилата са измислени точно за това – да се нарушават. Експериментирайте, съчетавайте тоалетите с модерни и актуални аксесоари, позволявайте си един ден в седмицата (препоръчително да е петък) да се отидете с по-фешън облекло на работа. Кой знае, може би шефа и колегите ще оценят високо Вашите индивидуалност и стил.

Плетивата все още са на мода и нокой не се опитва до го оспори. Мъже, избора на плетива за гардероба Ви не е голям, но все пак е някакъв. Трябва да имате поне няколко официални пуловера във Вашия гардероб. Дами за Вас няма оправдание. Ако не носите плетива сте скарани с модата. Съчетавайте плетени рокли с жилетки или зимните сака с плетени шал и ръкавици. Възможностите са безкрайни, възползвайте се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.