Модерна баня 2020 г – идеи за дизайн

Гласувайте (1-5)

Оборудването и декорирането на банята не винаги се оказва лесна задача. Но тъй като това е едно от най-важните помещения в къщата, искаме да положим усилия да се възползваме максимално от комфорта. За щастие, 2020 година ни предлага безброй начини да приспособим идеално пространството и средата към нашите нужди.

Кои са обаче най-добрите идеи за моден декор за банята в момента?

През 2020 г. златните аксесоари са отново актуални, когато става дума за обзавеждането на банята. Такива акценти могат да се намерят почти навсякъде – декораторите ги използват за украса на всякакъв тип повърхности, а също така и при обкова на огледалните рамки. Ако искате да декорирате банята в индустриален стил, с видими тръби, можете да използвате месингови и златни елементи за тези части от интериора.

Планирате ли да преобразите банята си? Дори и ако разполагате с ограничен бюджет, само добавянето на златни фитинги ще бъде достатъчно, за да актуализирате пространството си. Можете да придадете на тази стая изцяло нов облик и да се радвате на едно красиво и модерно помещение.

Индустриалният стил отново на мода

Една забележима тенденция, появила се през последните години, която обещава да остане актуална още дълго време, са модерните интериори за баня, вдъхновени от индустриалния дизайн.

Разбира се, този стил е за всеки. Но все повече хора се съблазняват от него, така че, със сигурност не остава незабелязан. Той използва метални покрития, дървени акценти и причудливи форми по отношение на плочките. Всичко това придава на пространството едновременно елегантен и модерен външен вид.

Индустриалният стил е особено популярен за оформлението на малки бани. Той е идеален за декорация на това помещение както в големите къщи, така и при по-скромните жилища. Така че, ако искате да бъдете в крак с модните тенденции в интериорния дизайн, защо не опитате да преобразите банята си в този удивителен стил? Няма да останете разочаровани.

Новите технологии пораждат нови иновативни решения в областта на вграденото осветление. Благодарение на постоянния напредък интегрираното осветление вече може да се намери в баните почти навсякъде – в мебели, огледала, вани, душ кабини и кабини. Той позволява не само да направи пространството по-светло, но и да му придаде визуална лекота, да подчертае архитектурните достойнства, да създаде правилната атмосфера и настроение и много други.

Мраморен тапет

Живописните мраморни петна във вътрешността на банята не са нови. Но опитайте се да се отдалечите от стереотипите като плочки и порцеланови изделия и използвайте тапети! „Обичам да използвам мраморни тапети в малки тоалетни и самостоятелни бани. Те създават уау ефект и спомагат за създаването на бляскав, но модерен интериор“.

Черно в банята? Да, и отново да! Особено, когато става въпрос за самостоятелна баня. „Вана като тази ще добави малко драматизъм и шик към интериора на банята. В комбинация с правилните фитинги и тела можете да постигнете впечатляващ ефект и да я направите главната героиня в спокойно пространство“…

Източник: vsichko-za-baniata.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.