Модерният комплекс с конна база допускащ дори и кучета

Гласувайте (1-5)

Непосредствено до селището е на разположение конна база, където проявяващите желание биха могли да яздят най- добрите чистокръвни коне и да се любуват на това прекрасно удоволствие с наименование конна езда. Някой път на това място да се състоят и състезания по конна езда така и конен спорт. Приположение че ако не обичате ездата, можете да се любувате на породистите коне, свободно пасящи по моравите около курортчето.

Някога сравнително младата писателка Петя Дуова е казала „Любиима ваканция, жадувам те те, имам те“! Така и аз очаквам отпуска. Не става въпрос само за екскурзия, една седмица, с не толкова лесно откъснати от работния режим, в който безжалостно се вписват SMS-ите и интернет поща, с очакването да вземат колкото може голяма част от хубавото време за почивка. Очаквам прекрасна отпуска – голяма, спокойна, краят й не се вижда. Също както в детските години. За детското ми въображение, в края на пролетта, месец септември, се рееше някъде в необозримото бъдеще. Има възможност за разнообразни спортни и най- различни дейности. Както SPA процедурите,  зала за танцуване. Там се състоят уроци по танци и балет – латиноамерикански танци, модерен балет,  лирикъл джаз балет или каквото желаете. Учителите по танци са много добри, и на пример след ваканцията, със сигурност имате шанс да се явите на състезание по лирикъл джаз балет и да имате готовност за награда. Конният спорт също е налице.  В огражденията обитават малки кончета наречени понита, които като че ли те молят да ги докоснеш, а малките имат вероятност да ги яздят на воля.

Та за точно такава отпуска очаквам аз. Да е огромна, тиха и изпълнена с много хубави преживявания. Можем да помечтаем заедно? Въобразете си един курортен комплекс. Независимо дали е  край морето а защо не сред суровата планинска природа, най-добре е да е сбор с двете. Почивното курортче разполага с предразполагащи на един етаж къщи, мебелирани за всеки усет – от битов до модерен стил. Всички мебели са изобретени по поръчка, в тях се разчита на уникално дизайнерско виждане, също същевременно дават уют и предлагат отдих. Всички мебели са съобразени с последната дума на интериорния дизайн. Имате възможност да се храните в няколкото ресторанта или ако искате домашно направени ястия, към стаите има уютни, снабдени с разнообразна техника, хубави кухни. Полагат се грижи и за питомните домашни животинки.

Ако пък притежавате куче, котка или пък различен вид домашно приятелче, не се тревожете за него. Екзотичният ви любимец ще е както трябва приветстван. Спокойно бихте могли да вземете домашния си любимец със себе си, независимо дали то е пинчер, дакел или нещо сравнително по- едро на пример Дог, алабай или Кавказка овчарка. В случаите, когато по ред причини не можете да се грижите за кучето, е създаден и хотел за домашни любимци. Ето тук на кучетата се гледа с огромно доверие – известно количество порода  кучета Кавказка овчарка, също така ще помогнат на охраната да ви държи далеч от недобронамерени лица. Като четете този текст, сигурно ще възкликнете: „Екстра са някои хора. Имат способност да си позволят такова нещо.“ Пропуснах да споделя че: услугата е особено на ниска цена. Или наречена символична или, честно казано, нашата почивка ни коства напълно безплатно, така и всеки блян.

3 thoughts on “Модерният комплекс с конна база допускащ дори и кучета

  1. Svejo: Има някакви писания на предполагам линкове, на написани с кирилица непрочитаеми думи. Толкова много написано и никаква информация в самия текст за тази конна база. За мен няма линк – няма начин как да се отвори нещо написано с кирилица. 🙁 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.