Модерният войн в онлайн войната

Гласувайте (1-5)

Еволюция на интернет войнаНякога през 2010: Уеб сайтът Уикилийкс дискредитира американското правителство. Джулиан Асанж – загадъчният разбивач на тайни се превърна в обществен враг номер 1.

Септември 2010: Фейсбук тотално се пренасели с готини хора с по 600 приятели, които всеки ден имат нещо интересно за споделяне. Търси се ново поле за изява. Модерно е да си направим профил с Свежо.

Юли 2011: Българските тийнежджъри оставиха профилите във Спейса. Започнаха да свалят мацки с личен блог.

Появи се Модерният Войн – млад мъж, прекарващ времето си в Интернет и тръпнещ в очакване да намери врагове именно там. Но къде са тези врагове, защо не се появяват? За да ги намери, май Той сам трябва да ги създаде, а това не е трудно, защото Той е по-висш от всички.

Неговата геймърска мишка ZX-472 за 139 лева е най-добра. Всеки, който няма такава, е длъжен да се възхити и поклони на Неговата. Този поклон става с коментар в социалната мрежа и глас +1. Всеки, който не се възхити подобаващо, заслужава смърт!

Неговият блог се намира на безплатен поддомейн, в WordPress.com или Блогър. Това е най-специалният блог на света, и не само защото е единственият блог в който пише за Него, а и защото е единственият блог, в който пише Той!

Неговият Аватар е Неговото Аз! Неговият аватар е изпълнен със сърказма на заекващ пенсиониран екшън герой, но и със Неговата злоба. Той вечер пие ракия сам, но Неговият Аватар винаги е бил на най-шумните купони. Той е дълбоко скрит талант, който ще се реализира в някой следващ живот. Неговият Аватар е муза на креативността, вирееща в пъстрата градина на социалната мрежа.

Обичаме го! Възхищаваме му се! Но,

Кой е той, къде да го открием?

Търсим d_r_watson

9 thoughts on “Модерният войн в онлайн войната

 1. Svejo: keti531953
  5 минути

  не всеки коментар е и глас

  Но спомага да се популяризира. И да му се влиза в сайта. Ай бях дотук.

 2. Svejo: Появи се Модерният Войн – млад мъж, прекарващ времето си в Интернет и тръпнещ в очакване да намери врагове именно там. Но къде са тези врагове, защо не се появяват? За да ги намери, май Той сам трябва да ги създаде, а това не е трудно, защото Той е по-висш от всички.

 3. Svejo: Все пак имаше полза от цялата работа тъмният воин нашественик прописа… 😉 и изрази някаква позиция ТО….. 😀 😀

 4. Svejo: darkinvader, много си плоска! Няма нужда човек много да се заглежда в коментарите ти под чуждите постове, за да разбере, че въобще не си правиш труда да прочетеш дори и заглавието….но коментарите ти са на лице-неадекватни и тъпи! Каквото и да публикуваш, не можеш да предизвикаш интереса ми!

 5. Svejo: darkinvader, много си плоска! Няма нужда човек много да се заглежда в коментарите ти под чуждите постове, за да разбере, че въобще не си правиш труда да прочетеш дори и заглавието….но коментарите ти са на лице-неадекватни и тъпи! Каквото и да публикуваш, не можеш да предизвикаш интереса ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.