Момичета, купете си винтоверт и се надявайте, че няма да ви се наложи да го използвате сами

Гласувайте (1-5)

Никога не съм мислила, че някога ще ми се наложи да сглобявам сама мебели, да сменям осветителни тела или пък да пробивам дупки. Ако някой ми беше казал, че ще тръгна да си купувам винтоверт, щях много да му се смея.

Да, обаче наскоро се преместих в нов град, в ново жилище, на нова работа и животът ми се обърна наопаки. Новото жилище беше супер, но когато започнах да си купувам мебели се оказа, че тези мебели все пак трябва някак си да се сглобяват.

До сега не беше ми се случвало да се занимавам сама, без мъжка помощ с такива неща, но нямах избор и трябваше да успея да се справя.

Първото, за което се сетих беше да попитам един приятел какви инструменти да си купя. Оказа се, че един от най-важните инструменти, които трябва да имам в къщи е винтоверта.

Понеже не знаех от къде да си купя такова чудо, което да ми свърши работа, приятеля ми ми показа страниците на един от най-добрите ( не само според него) онлайн магазини за такъв вид техника – http://bashmaistora.bg/.

Сами се сещате, че аз хубаво разглеждах какво предлагат от Баш Майстора, но всички инструменти ми изглеждаха почти еднакви. Затова реших да питам, за да мога да разбера малко повече за инструментите и работата, която могат да ми вършат.

Оказа се, че винтоверта бил нещо като „дрелка ( не знам какво е дрелка, но явно мъжете знаят), но с батерии”. Можел да се използва както за завиване на болтове и видии , така и за пробиване. Имал си различни накрайници  и само трябвало да сложа нужния ми накрайник, за да може да ми върши работата, която искам.

Имало много добри марки винтоверти като едни от най-добрите били BOSCH, MAKITA, HITACHI и други.

Винтоверта работел на батерии, като най – добрите за сега били литиево йонните, тъй като били по – издръжливи…

Информацията, която получих за този инструмент беше толкова много, че скоро се отказах да решавам сама и просто се доверих на препоръката на приятеля ми и направо си поръчах винтоверта от http://bashmaistora.bg/.

Какъв е краят на цялата тази история ли?

Ами научих, че всяко момиче трябва да има един винтоверт за спешни случаи, и все пак тайничко да се надява, че няма да и се наложи да го използва сама.

2 thoughts on “Момичета, купете си винтоверт и се надявайте, че няма да ви се наложи да го използвате сами

  1. Аз съм по средата на ремонт и винтоверта е уреда който ми спаси живота…. Сигурно съм завил 1000 винтчета по тоя гипсокартон.

  2. Усложнил ти е живота. Трябвало е просто да ти предложи да си купиш отвертка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.