Монтаж на хигиенен душ от опитни водопроводчици

Гласувайте (1-5)

В тоалетните, където всеки квадратен сантиметър е от значение, често се монтира хигиенен душ, който осигурява пълна лична хигиена. Пазарът предлага много модели, различаващи се по начин на монтаж и дизайн. Всяка инсталация има свои собствени нюанси, така че е по-добре да поканите специалист, който да я приложи.

Професионалистите на Водопроводчик НЕТ незабавно ще ви посетят във всеки район на София и София област, така че още днес ще можете да оцените всички предимства на придобития душ. Високо качество на монтажните работи, внимание към детайла, гаранция – това не е пълният списък от предимства, които ще ви бъдат осигурени, ако се свържете с нас.

Качествен монтаж на хигиенен душ в същия ден!

Нашите квалифицирани водопроводчици знаят какво да правят при монтажа на различно водопроводно оборудване в София и областта. Всеки от тях има повече от 10 години опит и ще ви предложи висококачествен монтаж на всякакъв вид хигиенни душове:

  • стенен;
  • вграден (скрит монтаж);
  • на мивката;
  • за тоалетна със смесител;
  • с термостат, функция за пара, регулиране на налягането.

Монтажът на вграден хигиенен душ изисква специални умения. За да го монтирате, трябва не само да свържете устройството към съществуващата водоснабдителна система, но и да създадете индивидуален тръбопровод. Такива модели е най-добре да се поставят едновременно с инсталацията, за да се извършат довършителни работи веднъж.

Ще можем надеждно да поставим душ за хигиена, независимо от сложността на монтажа. Професионалните ни водопроводчици внимателно ще извършат монтажа в стени от гипсокартон, бетон, тухла, дърво. Те владеят всички тънкости на работата с различни материали и могат да осигурят абсолютна безопасност, както и комфорт при използване на устройства в апартаменти на панелни блокове, стари сгради, нови сгради или частни къщи.

Специалистът подробно ще инструктира клиента как да се работи с оборудването, за да ви служи възможно най-дълго и да не предизвика наводнение.

Монтаж на хигиенен душ на конкурентни цени

Предлагат се достъпни цени за работа в цяла София и София област. Цената на предоставяните услуги остава постоянно ниска, но не поради намаляване на качеството, а поради липсата на излишни разходи. Фирмата разполага с дистанционни екипи, което дава възможност за избор на специалист от своята област. Той бързо ще пристигне на адреса, ще монтира душ за хигиена, ще се увери, че е напълно функциониращ и ще ви инструктира относно правилата за ползването му.

Цената за инсталиране на хигиенен душ е посочена в ценоразписа. Но за пенсионери, редовни клиенти и хора, които поръчват голям набор от услуги, цената за работа ще бъде намалена.

Носи се пълна отговорност за монтажа на устройства от всеки тип, а също така се дава гаранция до 5 години. Ако констатирате грешки при инсталиране, течове или други неизправности, просто трябва да се обадите в отдела на гаранционните мениджъри и да обясните ситуацията. Незабавно ще бъде изпратен специалист за безплатно отстраняване на дефектите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 8 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.