Най-предпочитаните бизнес хотели в София

Гласувайте (1-5)

Все повече хотелите в големите градове, където е съсредоточен бизнесът, се ползват за бизнес цели  – конференции, симпозиуми, обучения и тим билдинг мероприятия. Така във всеки град се открояват определени хотели, които могат да се нарекат „бизнес хотели“.

Безспорно София е най-откроеният център на бизнес срещи за повечето компании в страната. Какво ни предлагат бизнес хотелите в София?

Предстои Ви фирмено събитие, среща на националните представители на фирмената верига или международно мероприятие за клиентите Ви? Несъмнено ще Ви трябва добър и комфортен бизнес хотел, с отлично обслужване и условия, а и не на последно място – с изгодни цени. Всеки бизнес цени парите си. Изгодните цени са винаги на мода.

За да мине бизнес мероприятието Ви добре е важно хотелът, който ще изберете, да разполага както с отлични работи условия, така и с възможности за релакс и развлечения. И не на последно място, важно е разположението му да е стратегическо и удобно – в близост до забележителности, културния и градски живот на столицата.

Когато избирате хотел за работна среща, конференция или обучение, обърнете внимание на конферентните зали, тяхното разположение, имат ли вътрешни колони, прозорци за естествена слънчева светлина, оборудвани ли са с необходимата техника. Уверете се, че фоайетата също са подходящи за регистрация на гости, коктейли и кафе паузи.

Ресторантите са друга важна точка от избора на оферти от бизнес хотели в София. Удобно е гостите Ви да се хранят в добър ресторант на място, с достатъчно места, хубава кухня и качествено обслужване.

Ето предложенията на някои от най-предпочитаните и доказани бизнес хотели в София.

Хотел „София Плаза“
Един от най-търсените хотели за бизнес цели в София. Намира се на стратегическо място – на 5 минути от Централна Гара София, на 10 минути от сърцето на центъра на града.

Разполага с луксозно обзаведени стаи, с двойни и единични легла, отличен ресторант и лоби бар.

Конферентните зали на хотел „София Плаза“ са четири и са напълно оборудвани с модерна техника за бизнес срещи, обучения и семинари.  Това са зали „София“, Сердика“, „Средец“ и „Триадица“.
Във всяка зала има мултимедийна техника, флипчарт, безплатен wi fi, безжични микрофони за дискусии.

Цените тук варират от 60 – 90 евро с включена закуска.

Повече за офертите на хотел „София Плаза“ може да откриете на http://www.onfire.bg/bg/offers/POChIVKA-V-TzENTARA-NA-SOFIYa-ot-Hotel-Sofiya-Plaza-Noshtuvka-samo-za-25-lv–na-chovek.html.

Хотел „Будапеща“
Изискан и уютен хотел в центъра на София. Стратегическото му местоположение до държавните институции и удобната близост с градските транспортни връзки го правят предпочитан хотел за бизнес обучения и срещи.

Стаите са луксозно обзаведени, ресторантът е с достатъчно голям капацитет от 50 места и с богато меню.

Конферентните зали на хотела са изключително подходящи за бизнес семинари, тренинги и срещи.

Можете да се възползвате от зала „Панония“, в която можете да имате дори работи места с персонални компютри или работни места за гости с лаптопи. Тази зала предоставя услугите на един офис. Притежава и машина за копиране.

Зала № 703 е подходяща за срещи, интервюта и обучения.

Като един хотелите с най-добри оферти от бизнес хотели в София, хотел „Будапеща“ предлага оферта за 3 нощувки в стая с двойно настаняване от 165 евро с включена закуска и пакетен обяд, както и обиколка с екскурзовод в пешеходната зона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six − 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.