Ние сме лицензирана фирма, която извършва професионална дезинсекция срещу вредни насекоми

Гласувайте (1-5)

Съвременният човек никога не е сам. Където и да отиде, той винаги е в компанията на едни дребни, почти невидими същества, наречени насекоми. Всички сме страдали от досадните животинки от клас безгръбначни членестоноги. Дали живеем в къщи или в апартаменти, спасение от досадните и дори опасни насекоми няма. В къщите съжителстваме с мравки, мухи и паяци. Кухните на апартаментите ни се атакуват от пълчища хлебарки. Само с дезинсекция можем успешно да се справим с напастта от вредни насекоми.

Нашата фирма е лицензирана да извършва дезинсекция в населени места срещу различни вредни насекоми. Ние разполагаме и със специализиран магазин, в който се продават различни най-модерни спрейове и пулверизатори срещу насекоми. Тези препарати се ползват за лична дезинсекция на човек, най-вече когато е на открито. Всички сме изпитали неприятните ухапвания на цели „ескадрили” комари, затова е добре да разполагаме с подобни спрейове. Нашата фирма често пъти извършва профилактична дезинсекция срещу насекоми в различни жилищни и обществени сгради. Обикновено хлебарките и мравките обитават мазетата на сградите. Оттам те използват канализацията и могат да се разпространят в помещенията по всички етажи на сградата. Насекомите са особено адаптивен вид и могат да бъдат резистентни срещу някои видове отрови. Затова ние се снабдяваме с най-новите и актуални препарати, за да има гаранция за успешна и резултатна дезинсекция.

Нашите служители извършват дезинсекция и на открити площи в града. През последните години се установи, че не е много безопасно човек да лежи безгрижно на някоя поляна в градския парк. Особено се разрасна популацията на едно много опасно насекомо – кърлежа. Ухапванията на кърлежите могат да бъдат много опасни за човешкото здраве. При дезинсекция срещу кърлежи ние използваме специални пръскачки, чрез които с метода на пулверизация се разпръскват отровни вещества по тревните площи и дървета на градските паркове. На дезинсекция се подлагат и тревните площи и градинки край жилищните блокове. Те обикновено се обитават от комари и мухи, а понякога могат да се открият и гнезда на оси. Хубаво е при дезинсекция да се използват комплексни методи за борба с насекомите. Препоръчително е всеки дом да разполага с подръчни средства за дезинсекция срещу вредители. Особено по къщите се препоръчва да има насекомоуловители, а в градините – инсектицидни лампи.

Основната ни дейност е свързана с дезинсекция срещу хлебарки. Нашата фирма обработва с химическа дезинсекция и складови площи. Услугите ни ползват различни фирми, които транспортират хранителни продукти и суровини. Складираните храни често пъти се нападат от различни вредни насекоми. Дезинсекция на складове с химически вещества се нарича фумигация. При този метод за дезинсекция между храните поставяме специални таблети или плочи – http://www.bulagrocontrol.bg/index.php/bg/%D0%A3%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/dezinsektziya.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.