Нов мултинационален сайт за безплатни обяви-eurofor1.com

Гласувайте (1-5)

Уважаеми потребители,

Имам удоволствието да Ви представя един съвсем нов международен сайт за безплатни обяви. Tова е www.eurofor1.com

Първото нещо, което ни прави впечатление е стилен, изчистен дизайн, възможност за избор на език – български, английски и руски. По подразбиране сайтът е на английски език, като само с един клик Вие може да го промените. Имате възможност за бърза регистрация  с потребителско име и валиден е-майл адрес. Може  да използвате и своя facebook профил, за да имате достъп до всички възможности, които предлагаме. Всичко това лесно, бързо и удобно.

Сайтът е създаден единствено и само с цел да свързва потребители от цял свят. Вие може да публикувате своята обява, да споделите идея и най-голямото предимство на този  информационен портал е, че Вашата обява или реклама ще бъде публикувана автоматично на останалите езици на сайта. По този начин Вие печелите огромен брой  потенциални потребители от всички региони на света, и всичко това напълно безплатно.

Сайтът предлага и възможност за ВИП обява, която се заплаща с SMS и така Вие винаги ще бъдете на една от челните позиции във всяка категория.

Ако искате да рекламирате Вашия бизнес, кликвате на бутона – Реклама и на символични цени може да публикувате Вашия банер на избрана от Вас страница. Ако не разполагате с готов рекламен банер, нашият екип от специалисти ще изготви такъв. Ние сме помислили и за всички собственици на електронни магазини. Те могат само с няколко клика с помощта на XML файл да качат избрани свои продукти  в сайта като използват бутона – Магазини.

Ние полагаме усилия и се стремим   www.eurofor1.com да се превърне в любимо, предпочитано място за  потребителите, и пожелаваме успех на всички наши настоящи и бъдещи партньори.

Заповядайте, очакваме Ви!!!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.