Нова технология предпазва дома и офиса от кражби – РЕЗЕТО

Ключове
5/5 - (1 vote)

В забързаното ежедневие защитата на дома ни е нещо, което за съжаление често пренебрегваме. Донякъде – поради незнание, донякъде – поради недооценка на опасностите…

Днес вече е известно, че наличните механични ключалки, работещи с ключ и специалната здрава врата не затрудняват опитните крадци. Всички ние търсим метод за защита на дома и офиса, чрез който те да останат недостъпни за вандалите. Затова се поставят няколко различни ключалки, сменя се вратата с по-укрепена или се включва СОТ.
Но така или иначе, проблемът остава неразрешен. Докато сме на работа или на почивка ни остава само да се молим, че няма и нас да са ни обрали. А ужасът от гледката на къщата или офиса, които са разхвърляни и всичко е с главата надолу, оставя ярък спомен години наред. И страх това да не се повтори и лаптопа или новите златни обеци да си бъдат отново на мястото, на което сме ги оставили.
Специалните патрони, многоточковото заключване и съседката, която ще наблюдава често, са просто нашето мисловно успокоение, а не реални препятствия пред крадците.
Да, в къщата няма нищо ценно, но уви, крадците не знаят това и се чувстват длъжни да проверят. И когато липсва лаптопът с данните за работа или просто всичко е разхвърляно се успокояваме, че можеше за бъде и по лошо.

Защита на дома – нови технологии.

Какво можем да предприемем за повишаване защитата на дома ни? На помощ идват новите технологии за да запазят нашето лично пространство недостъпно за вандали.
РЕЗЕТОhttp://rezeto.eu ) е заключваща система с механично заключване и управление чрез глобалната интернет мрежа от приложение на телефона.
РЕЗЕТО използва Wifi връзка или Wifi Hotspot на телефона – без ключалка за достъп, без карта и без чип.
По този начин се избягва възможността вандалите на вашата собственост да се възползват от слабостите на съществуващите заключващи системи.
Системата РЕЗЕТО се добавя към всякакъв тип врати като допълнително резе и без да се налага смяна на вратата се постига необходимото укрепване.
Със системата РЕЗЕТО никога вече няма да се чудите дали сте заключили, когато излизате навън от дома си. Просто отворете приложението, проверете и заключете.

http://rezeto.eu

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 8 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.