Нови дрехи, гримове и мултиметър – всичко, от което едно момиче се нуждае

Гласувайте (1-5)

Уж съм мила и добра, но никак не ми върви във връзките. Не знам дали съм късметлийка или не нацелвам принца, а само коня му, но всяка връзка започва прекрасно и свършва ужасно.

Така сред поредица от безуспешни връзки разбрах, че мъж в къщи скоро няма да завъдя, затова е най – добре да се науча да се справям сама, доколкото мога с „мъжките неща” в къщи.

Да, ама то е лесно да се каже, но на практика не стоят така нещата. Все пак взех решение да си накупя колко се може повече различни инструменти за ремонти работи и да понауча как се борави с тях.

От един от бившите, който беше на „ти” с техниката и инструментите, които се използват най – често за в къщи бях чувала, че ако на някой му трябват качествени инструменти на добри цени може да ги открие в Баш Майстора.

Та затова и аз влязох на страниците на http://bashmaistora.bg да видя какво се предлага там. Няма да ви казвам колко много интересни и удобни за работа инструменти и машини открих, и повечето от тях ми бяха напълно непознати.

Все пак трябваше да започна отнякъде, затова разгледах какво предлагат в магазина и се спрях на нещо, което съм го виждала в куфара с инструменти на бившето ми гадже – мултиметър.

Избрах го, (да си призная ) само защото го бях виждала и знаех какво се мери с него. Бях виждала как приятеля ми проверява напрежението и ми беше интересно да гледам как се мърда стрелката като мери с уреда.

Затова реших да си поръчам мултиметър от Баш Майстор, което и направих. Поръчката беше лесна работа, но трябваше да знам и какво ще го правя, като го получа, затова се обърнах към баща ми, за да ми обясни основното, за което можех да ползвам уреда.

Тате беше много изненадан от моя интерес към работата с мултицета ( мултиметър ), но като умен мъж преглътна репликите, които му се искаше да изрече и ми обясни, че този уред може да измерва напрежение на променлив, постоянен ток и на съпротивление.

После ми показа как се мери, като първо настрои мултиметъра на измерване на напрежение на променлив ток, взе една батерия и допря до двата и извода измервателните жици и измери напрежението.

Честно казано друго не исках да знам, защото не мислех да използвам някога този уред, просто исках да науча как се борави с него, ако все пак някога ми се наложи… но тайно в себе си се надявах все пак да открия някой, който да го използва вместо мен…някой ден.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.