Новини

25.08.2023 г.

Отново прецизирахме и допълнихме текстове в страницата „Изисквания към статиите“. Изрично е посочено, че няма да се публикуват текстове, рекламиращи хазартни игри, лекарства, опиати, наркотици и др.


22.01.2021 г.

Направени са още разяснения и уточнения в страницата „Изисквания към статиите“. Добавен е текст, че акаунтите на автори, системно нарушаващи условията и правилата на сайта, ще бъдат анулирани, а публикациите им (нови и предишни) – изтривани!


04.11.2019 г.

Посетете нашия нов „Сайт за отдих и добро настроение“. Гарантираме, че с него ще прекарате приятни минути. А може и да научите нещо интересно 🙂


05.10.2019 г.

Направени са допълнителни разяснения и уточнения в страницата „Изисквания към статиите“. Конкретизирани са някои изисквания към уникалността на текстовете. Предложени са инструменти за проверка.


25.09.2019 г.

Funizmo.com има страница във Фейсбук.

Ако изпратената от вас статия има повече от 10 харесвания в рейтинговата ни система, ще я публикуваме и там.

Желаете да ползвате платена реклама на вашата публикувана статия в нашата Фейсбук-страница? Молим да ни уведомите чрез формата за контакти.


07.05.2019 г.

Започваме преглед на регистрираните потребители. Акаунтите на тези, които са с нула публикации, ще бъдат изтрити – бързият преглед показа, че само около една пета от всички регистрирани са предложили някакъв текст.

Това по никакъв начин не означава, че ограничаваме регистрациите. Всеки нов потребител е добре дошъл 🙂


24.03.2019 г.

Не гарантираме, че изпратените ни статии ще бъдат публикувани веднага по реда на получаване. Нормалният срок за разглеждане е до 5 работни дни. Но ако се налага да преработим текста поради някаква причина (например считаме материала за важен, но недобре разработен – правописни и стилни грешки, повторения, неясноти и т.н.), времето ще е по-голямо.


04.12.2018 г.

При проблеми с регистрация чрез e-mail адрес в поща abv.bg, вижте указанията в страницата ни Как да публикувам статия.


01.12.2018 г.

Funizmo се завръща!

Здравейте, приятели 🙂

Шегата настрана – Funizmo се завръща!

С нов дизайн, нов екип и нови амбиции!

В близките дни ще бъдат прегледани всички статии, които сте изпратили от началото на 2018г. Тези, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани. По-добре късно, отколкото никога, нали? Ако все пак считате, че някои от текстовете ви вече не са актуални, молим да ги изтриете. И да ни предложите нещо ново. Ще го поместим с удоволствие.

Предстоят и други промени. Наминавайте понякога 🙂

Очакваме вашите статии 🙂