Няколко начина да носите ярки цветове – дори и през есента

подарък
Гласувайте (1-5)

Обикновено, когато есента дойде, тя е способна да убие всички цветове на лятото, като се заместват с бежови нюанси. Докато сивите, черните и тъмните приглушени тонове са хубави, за съжаление, те ни карат да се чувстваме доста мрачно и дори е възможно да са една от причините за депресия.

Тази година есента ни носи разнообразие от изненади и се появява с много ярки нюанси, налагащи се в света на модата. Цветове като червен портокал, ярко розово, кралско синьо и патладжанено лилаво се появяват в магазините за дрехи онлайн. Така че, въпреки че дните стават по-къси, температурите стават по-студени, започваме да се чувстваме мудни, цветовете са способни да ни помогнат и стимулират с весело настроение.

Комбинация от цвят на червено цвекло и червен портокал
Потърсете поредния силен нюанс на червен портокал (например пола в този цвят) като го съчетаете с пуловер в цвят червено цвекло. Не се плашете да комбинирате тези два цвята, защото всичко е въпрос на намиране на точния баланс, с който да запазите индивидуалността на всеки цвят. Винаги може помежду им да вмъкнете някой неутрален цвят.

Цвят лилав патладжан

Този дълбок и жизнен цвят е комбинация от тъмно лилаво и наситено кафяво. Ако никога не сте били фенове на лилавия цвят, то сега е точният момент да се запалите по него, защото е лесен за комбиниране и се намира лесно по моловете и по магазините за дрехи онлайн. Изберете си панталон в патладжанен цвят и добавете топла шапка в същия цвят, с която ще завършите целия облик. Бледото бежово с жълта нотка е един от най-добрите избори за съчетание.

Палто в син цвят

Какво ще кажете за един светлосин пуловер или палто, облечени над лимоненожълта блуза? Не се бойте да си играете с тези ярки нюанси за един забавен и свеж вид. Ключът към обединяването на тези цветове е добавянето на някакъв неутрален цвят между тях за баланс. По моловете може да ви е трудно да откриете нещо различно от черно, за това разгледайте онлайн магазините за дрехи.

Рокля в кралско синьо

Този цвят е едновременно смел, скромен и поразителен. Добавете ярко жълта огърлица за силен контраст, която ще добави много драма. Токчета в металически цвят са много добър избор за този „кралски” тоалет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.