Няколко правила, които трябва да знаете, преди да купите подарък на мъж

Гласувайте (1-5)

Винаги има първи път, когато се налага да купите подарък за мъж. Разбираемо е, че се колебаете… Например имате ново гадже, или вече сте заедно от доста време, а идеите са поизчерпани…

Ето няколко добри съвета:

Ако ще давате на вашия човек подарък, направете подаръка или полезен, или сантиментален. Повечето мъже не се интересуват от безсмислени, пухкави неща. Да предположим, че обичате кексчета. Мъжете няма изобщо да се впечатлят от това. Просто няма да се трогнат, ако им подарите кексчета. Избягвайте ги! Жените често дават това – той със сигурност ще се радва да ги яде, но няма да го докоснат дълбоко.

Може би обичате сладките чанти за обяд? Ако му купите пластмасова чанта за обяд с цип, със сладка малка футболна топка, отпечатана върху нея, която 10-годишно момче също може да използва, той няма да я оцени. Най – много да каже: „Е, добре, това не е много мъжествено!“. И ще заяви очевидното.

Сега да видим как се приемат сантименталните подаръци. „Супер! Мога да му дам хубава снимка с „Обичам те толкова много“, отпечатана върху нея!“ Ами… ако сте женени или дълго време сте били заедно, този подарък е подходящ. Но не и когато нямате представа накъде върви връзката с този човек! Трябва да изчакате, преди да изберете сантиментални подаръци. Ако сте били заедно по-малко от 6 месеца, стойте настрана от сантименталните подаръци. Е, освен ако това не е първият път, в който правите такова нещо и сте сигурни, че той вече е направил аналогичен жест към вас поне два или три пъти.

Сега за сантименталните неща – това зависи от ситуацията във вашата връзка. Ако сте в дълготрайна връзка или в брак и наистина се чувствате обожавана – правете, каквото искате! Но просто бъдете внимателни. Бъдете наясно ЗАЩО сте избрали да купите подарък. Наистина ли се нуждаете от нещо допълнително? Ако е така, защо? Може би защото чувствате, че така трябва, иначе той би си помислил, че не го обичате? Това е грешната причина!

Давате ли му подарък, за да му покажете, че се интересувате от него, дори когато ви боли, понеже той не го прави за вас? Не харесвате да сте тази, която дава подаръци, за да покаже интереса си? Какво да предприемете, ако все още не се чувствате обожавана, а той все още не е ангажиран? Тогава, независимо дали просто се срещате или имате нещо трайно, вашият фокус трябва да бъде върху установяването на динамиката, която искате с този мъж.

Не бъдете мъжа в отношенията (освен ако не искате да бъдете). Затова при сантименталните подаръци за предпочитане е да изберете нещо малко, например ключодържател с прикрепен към него личен виц, или лична снимка, или чаша с много специална оферта…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen + eighteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.