Омнадрен важния фактор в бодибилдинга

4.7/5 - (3 votes)

Медикаментът Омнадрен е инжекционен разтвор и е един вид анаболен стероид, който се използва в културизма и вдигането на тежести. Това лекарство се използва най-често за изграждане на маса и сила. Омнадрен е идеалната представа за „натрупване на маса“, защото неговите положителни ефекти допринасят за по-бързото увеличаване на телесното тегло. При използване на инжекционния стероид Омнадрен мускулатура става водниста и напомпана. Съставът на Омнадрен 250 включва следните естери на тестостерон: тестостерон хексаноат, 100 мг, около 60 мг от тестостерон изокарбонат, 30 мг тестостерон пропионат и тестостерон фенилпропионат 60 мг.

Дозировка Омнадрен

Омнадрен е необходимо да се инжектира дълбоко в седалищния мускул. Ако не знаете как се инжектира този препарат можете да намерите показания в листовката прикрепена към кутията му. В културизма дозата може да бъде различна, обикновенно атлети използват доза от 250 милиграма и стигат до хиляда. Всичко зависи от целта и състоянието на спортиста. Средната доза е – 500-700 мг. на седмица. Това количество от Омнадрен дава достатъчно добри резултати, особено ако се комбинира с орален стероид. Например, с акцент върху размера на мускулите най-подходящи са следните лекарства: Метан, Нандролон, Туринабол и др. С акцент върху бързо възстановяване и придобиване на мускулна маса най-подходящи медикаменти са: примоболан, анавар, винстрол и параболан.

Плюсове на Омнадрен

Тестостероните, който са част от лекарството, имат различни проценти на действие и работа. Те започват да работят един след друг и поради това действие потребителя поддържа високо ниво на тестостерон. В допълнение омнадрен значително ускорява регенерацията и подобрява апетита, което от своя страна помага на тялото да се възстанови бързо след интензивни тренировки. Още един важен фактор е, че тази формулировка задържа вода в мускулите, което улеснява движението на ставите.

Друга полезна информация

Омнадрен може да се купи в аптеките на дребно, както и от много онлайн магазини като anabol.bg. За да закупите този продукт не трябва да притежавате лекарска рецепта. Кутията се състои от пет флакона и приблизително струва 20 лева. Съхранявайте лекарството при температура от двадесет градуса на тъмно и сухо място. Ако се появи утайка в разтвора, която е под формата на люспи, поставете флаконите в топла вода за няколко минути. Това би трябвало да помогне на частиците да изчезват. Така че в заключение, можем да повторим още веднъж, че Omnadren – 250 е почти най-мощното лекарство, което ви позволява да наддадете тегло и да повишите вашите спортни успехи.

2 thoughts on “Омнадрен важния фактор в бодибилдинга

    1. Здравейте, публикацията е от началото на 2016г.
      Бихме Ви посъветвали да зададете въпроса си към магазина, упоменат в статията.
      Адресът за контакти е ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 9 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.