Отпушване на канали

Гласувайте (1-5)

Искам сега да ви разкажа какви преживелици имах с отпушване на канали в трапезарията. Ние преди пет седмици правихме обновяване в къщи. Купихме качествени мебели и бяла техника, доста средства пръснахме , но всичко стана както гоисках . Мечтата ми се осъществи. Както и да е, всичко се срина , когато разбрах, че канала е запушен . Кошмар, изтръпнах. А сега какво? Влезнах в търсачката и написах отпушване на канали. Доста фирми излезнаха. Една отпушва мивки, друга отпушва сифони , третата незнам си кво, на коя да се обадя . Избора беше много сложен, предлагането доста . Реших да опитам с малка компания от по- предна страница. Обадих се и приятен мъжки глас вдигна. Каза, че до един час ще е на адреса. И естествено така стана. Пристигна разгледа каналите, прави видеодиагностика и снимки и открихме къде точно е затапен канала. Имах шанс , не беше сериозно запушването. Бързо го оправи майстора, пъха там някакви кабели и джаджи и след 15 минути каза, готово е. Пусна още енин път камерата за да ми докаже, канала е отпушен наистина. Няма да ви разказвам за радостта си, кухнята ми не изпати а каналите отпушени. Техника си почисти всичко сам, събра си джаджите. Следващата хубаваизненада беше с цената. Бях чувала за разни тарикати в интернет, които изнудват после по 450 лева и достатъчно се бях уплашила. Със страх попитах, каква е цената за отпушването на канала. Няма да вярвате, само 80 лева. Имала съм късмет, че запушването на каналите било не знам си как, а можело да е еди как си . Не ме интересува, важното е, че качествено и лесно се отпуши канала и кухнята ми не изпати. Моята съседка има лош късмет с фирма за отпушване на канали. Не стига,че ги стоя 4 дни и само я мотаха, че скоро идват. Е дошли са най-после. Работили са 5 часа, бутали кво ли не вътре в каналите, счупи ли си някакви уреди, които също останали в канализацията, голям ужас. Не могли да отпушат канала, но пари искали. Абсолютен кошмар. Освен всичко друго оцапали цялата кухня и след шумен скандал си заминали. Естесвено няколко часа почистване след майстурите си е за нейна сметка. Горката , беше съсипана. Уж отпушването на канали е вече качествено, но може би не за тази фирма. Толкова съм щастлива, че при мен всичко се оправи срочно и лесно. Вече не ме е страх от отпушване на канали в кухнята и мога винаги да препоръчам фирма Дитрос.

6 thoughts on “Отпушване на канали

 1. Svejo: 😀 😀 Ама и каква картинка си сложила 😀 Как ме беше страх от ТО навремето :))) И до днес като видя клоун се ужасявам :)))
  Мерси за усмивките! 🙂
  Хубав ден 🙂

 2. Svejo: 😀 😀 Ама и каква картинка си сложила 😀 Как ме беше страх от ТО навремето :))) И до днес като видя клоун се ужасявам :)))
  Мерси за усмивките! 🙂
  Хубав ден 🙂

 3. Svejo: Мечтател 5 часа

  Отговори

  bai_niki 3 часа

  Отговори

  stoian32 2 часа

  Отговори

  rossengeorgiev 2 часа

  Отговори

  izpolzvaicom 1 час

  Отговори

  filmibgabv.bg 1 час

  Отговори

  telemaniachka 8 минути

  Отговори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.