Outdoor текстил за външна употреба

Гласувайте (1-5)

Тъканите, подходящи за открито пространство, Ви дават свобода при реализиране на мечтания от Вас дом. Текстилът е създаден специално за външна среда, което Ви позволява да осъществите и най-смелите идеи, свързани с Вашия двор, тераса, градина. С дамаските за открити пространства можете да развихрите фантазията и идеите си и да ги приложите в любимите кътчета на дома си. 

Outdoor текстилите притежават характеристики, които позволяват използването на тъканите във външна среда, а именно – висока светлоустойчивост, износоусточйвост, обработка срещу влага (мухъл) и петна, тефлоново покритие за отблъскване на течности.

Outdoor колекциите на Jover впечатляват с разнообразие от десени и цветове, които допринасят за усещането на лекота, настроение и свобода на духа. Те са подходящи за дамаски, аксесоари, както и за завеси. Разнообразните багри и форми в колекциите IN&OUT на Francisco Jover S.A. са крачка към лятното настроение. Комбинации на дюс със цветни форми са най-подходящия акцент във всеки интериор и екстериор. Техническите характеристики са сертифицирани от AITEX – международно известна, независима лаборатория.

Дамаските за екстериор от пъстрите и разнообразни колекции на Sunbrella от Fargotex Group са чудесно решение за освежаване на мебелите във вашата градина, тераса и всяко едно екстериорно пространство. Всички те, могат да бъдат използвани както за домашен, така и за обществен интериор / екстериор. Това е една изненадващa и вдъхновяваща колекция, която освобождава въображението и допринася за креативността, предоставяйки безкрайни възможности за дизайнерски решения и комбинации.

В колекцията от изкуствена кожа Decovin extreme на нашите дългогодишни партньори Winter Creation можете да намерите най-подходящите текстилни предложения за вашата яхта, лодка или СПА кът. Артикулите в тази колекция са с разнообразни структури и пъстра цветова гама. С тях можете да постигнете цветно разнообразие, лукс, най-високо качество и устойчивост.

Astella Home предлага разнообразна гама от Outdoor колекции с висококачествени артикули, които притежават посочените свойства. Всички тях може да видите и усетите на живо в нашия шоурум на ул. Сребърна 4 или да разгледате на сайта ни – http://www.astellhome.com , и фейсбук страница – https://www.facebook.com/astella.home/

 https://www.facebook.com/astella.home/photos/a.162058983855584.36733.110208329040650/1432023110192492/?type=3&theater

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.