Парфюми с аромат на кокос

Гласувайте (1-5)

Освежаващ, успокояващ и вкусен са трите определения, с които можем да определим кокоса. Никак не е чудно, че много хора са готови на всички, за да се изкачат по-високо извисяващите се палмови дървета, за да достигнат до целунатите от слънцето кокосовите орехи. Освен, че е невероятно вкусен плод, кокоса често е част от различни козметични продукти като маски за лице и коса. Кокосът се използва и в парфюмерийната индустрия, заради уникалния си аромат. Много хора, които използват парфюми с аромат на кокос са ги превърнали в техен подпис, с който околните да ги разпознават.

Кокосовите аромати може да не са толкова разпространени, колкото обикновените цитрусови плодове или флорални аромати, но могат да се носят правилно с някои прости трикове.

  • Не бъдете скромни … Бъдете придирчиви!

Докато на повечето парфюми на алкохолна основа могат да бъдат твърде силни за всекидневна употреба, то финия намек на аромата на кокосовите орехи може да пребори дори и най-силните ухания. Въпреки това, не означава, че трябва незабавно да направите всеки парфюм с ароматни нотки на кокос ваш подпис. Много от парфюмеристите смятат, че тъй като кокосовия аромат е плодов, може би било по-добре да стойте настрана от други парфюми, които притежават други плодови ноти като ананас. Освен ако не искате да ухаете като тропически коктейл. “

  • Използвайте го минимално

Нуждаете се от дамски парфюми, които да са идеални както за офиса, така и за веселите часове прекарани с коктейли в ръка заедно с момичетата? Просто използвайте кокосово-тематични парфюми, които не са толкова сладникави като повечето захаросани спрейове на тялото или като силните цветни аромати предизвикващи главоболие. Винаги имайте едно на ум, че когато става въпрос за кокосови орехи, твърде много може да бъде наистина нетърпимо. Поради тази причина, когато използвате вашите парфюми с ароматни нотки на кокос е препоръчително да не прекалявате с впръскването им, както и да не ги комбинирате с други силни цветни аромати, тъй като комбинацията може да бъде много неприятна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven − two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.