Пари от интернет

Гласувайте (1-5)

пари от интернетИма буквално хиляди начини да се изкарват пари от интернет. Ако вие искате да се захванете с някои от тях, първата ви задача е да отделите необходимото време и да направите проучване, за да изберете най-подходящите за вас дейности. Изберете нещо, което обичате да правите, така че да се забавлявате докато го вършите, вместо да изпитвате страх или отегчение от него. Искате ли да направите блог, с който да печелите пари, или пък сайт, с който да продавате нещо? Може би пък искате да започнете с афилиейт маркетинг, за да не се занимавате с производство, складиране и доставка на стоки? Общо взето възможностите са безкрайни. Вие само трябва да изберете най-подходящата за вас, с чиято помощ да започнете да правите пари от интернет.

С каквото и да решите да се занимавате, най-вероятно ще се нуждаете от собствен сайт. Ако ще продавате нещо ще се нуждаете от статичен сайт, който не се променя много често. Но ако ще се захващате с блог, той ще трябва да се обновява често, дори ежедневно, в зависимост от това колко често публикувате нови статии. И в двата случая ще се нуждаете от домейн име, което струва около 7-10 долара за 1 година и хостинг сайт, който струва около 6-13 долара на месец. Разбира се, ако ще правите блог може да използвате безплатна хостинг платформа, като например Blogger или WordPress.

След като сте направили сайтовете си ще трябва да започнете да ги пълните със съдържание, било то продукти или информация, в зависимост от типа на сайта. Това може би е най-съществената част защото и най-красивият сайт в интернет пространството няма да започне да ви изкарва пари, ако няма добро съдържание.

Каквото и да започнете трябва да запомните, че интернет бизнесът си е бизнес като всички останали, затова трябва да се отнасяте към него именно като към такъв. Ако го възприемате просто като хоби или нещо, над което ще работите веднага щом имате свободно време, ще останете много разочаровани. Също така ако очаквате, че до 3 месеца след започването му ще сте забогатели, вероятно пак ще останете разочаровани, или както се казва – ще ви мине мерака. Но ако отделите необходимите усилия и време за развитието му, след време ще се наслаждавате на парите, които ще правите в интернет.

6 thoughts on “Пари от интернет

  1. Svejo: С каквото и да решите да се занимавате, най-вероятно ще се нуждаете от собствен сайт. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + eleven =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.