Пет модни тенденции тази пролет

Моден подиум
Гласувайте (1-5)

1. Седмици на модата.

На подиумите тази пролет преобладават модните тенденции на по-ежедневния стил. Облекло, с което всеки ден бихте могли да пътувате например.

2. Стилът на улицата.

На някои места в уличната естетика се връща неопренът (отдалечавайки се от спортния лукс, когато се прави в супер големи силуети), а качулката все още търпи редакции. Велосипедните къси панталони отново са тук за пролет 2019.

3. Цвят от главата до петите.

Отминаха дните, в които присъстващите на шоутата бяха облечени в най-горещите тенденции на сезона. Причината е, че са получили вече актуализация за това какво ще е модно през следващия сезон. Тези дни не е само това, но също така е вероятно модните тенденции да бъдат изтласкани от уличния стил. А оказващите най-голямо влияние върху уличния стил могат да имат толкова голямо въздействие върху потребителските вкусове, колкото и водещите шоута на модния подиум. През пролетта на 2019 г. и на модния подиум, и по улиците се възцари използването на контрастни блокове от ярки цветове. Използвайте ярки цветове от горе до долу през пролетта – тревисто зелено, електриково синьо, ярко лилаво и жълто. Тази посока е привлекателна за младите потребители, като същевременно позволява гъвкавост за супермодерните.

4. Животинска магия.

Леопардова, тигрова и крокодилска щампа; змийска, кравешка, еленска кожа; шарки на зебра… всички те бяха на модните подиуми тази пролет. Така че – освободете се от страха от животински щампи и се приближете към дивата природа. Класическият леопард е най-лесният път към масовия пазар, въпреки че змийската кожа на Off-White ще бъде в изобилие. Животинските щампи представляват едва 6% от новите печати в дамските облекла през последния месец – водят геометрични фигури (27%), цветя (15%) и ивици (12%). Животните обаче се представят все по- добре. Това ранно оживление сред потребителите е очевидно в уличния стил на модните столици, където леопардовите и гепардови щампи са водещи. Те са доста популярни и между посещаващите модни шоута.

5. Контра (селфи) култура.

Не всички потребители искат да прегърнат цвета – за някои това не е просто техният стил. Вместо това тези купувачи могат да експериментират с форма, тъкан и слоеве. Готик движението все повече присъства на модния подиум и в уличния стил. То не крещи „погледни ме”, а вместо това казва обратното – и в ерата на Instagram тази мистерия е наистина страхотна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + 12 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.