Печалба за онлайн клиентите на Гетинс

Гласувайте (1-5)

Гетинс-клуб е начин да спечелите пари от контактите си в социалните мрежи и скайп. Сферата на услугите отдавна е пренесена в интернет. В него може да печелите от собствената си предприемчивост. Как се прави това?

Когато направите застраховка онлайн в Гетинс, вече имате достъп до клуба. Ние Ви изпращаме потребителско име и парола  за достъп, който е напълно защитен с SSL сертификат, т.е. не може да се подслушва.

Кликване на нов потребител от Ваш линк към Гетинс, носи 0,05 лв. в акаунта Ви, който имате като онлайн клиент. По този начин работите за достъпността на сайта там, където прецените, към когото изберете и това Ви се заплаща. Застраховането онлайн в Гетинс е удобство, защото лесно можете да следите плащанията по полиците, кога изтичат те, предстоящи падежи. Избирате и изчислявате параметрите на своята застраховка и получавате полицата си по куриер за наша сметка. Онлайн застраховката е по-бърза и без транспортни разходи за Вас. Вече има и още едно предимство. Може да имате доход от рекламиране на услугата, което използвате.

Това става лесно с получения собствен линк в сайта. Когато го поствате например в Туитър, всеки различен потребител, който влезе от него в страницата на Гетинс, прибавя в акаунта Ви по 0,05 лв. Вие рекламирате, потребителите се запознават с нашия сайт – ние заплащаме на Вас за това – така работиGetIns – Club.Как се натрупва сериозна печалба? Когато някой от тези потребители, влязъл в страницата ни чрез Вашия линк, в следващата една година си направи застраховка онлайн в Гетинс. Комисионът се начислява, ако привлеченият клиент си поръча застраховка над 60 лв. Печалбата може да стигне до 2% от поръчката, ако е над 150 лв. Ако този спечелен от Вас клиент привлече други онлайн клиенти на Гетинс, той ще има бонус по същия начин. Това се отразява и на Вас, защото в акаунта Ви се трупат до 30% от стойността на неговата печалба.

Така продължавате да получавате доход от привлечените онлайн клиенти и тяхната активност в нета.

Изплащането на сумата в акаунта става така: ако е до 50 лв., се приспада от поръчката за следваща полица, а над 50 лв. – с превод или чрез следващо застраховане. Застраховайки онлайн в Гетинс клуб, получавате добри отстъпки при закупуването на техника в определени магазини.

Тази идея за получаване на доходи е новост в България и хубавото при нея е, че никой не губи, може само да печели. Онлайн потребителите на Гетинс стават мрежа и за реклама. Когато се предлага качествена услуга, печели и клиента, и този, който работи за достъпността и.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − eight =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.