Плюсове на дистанционното обучение по програма Аз мога повече

Гласувайте (1-5)

Защо онлайн курсове по програма Аз мога повече?

Дистанционното обучение се реализира с помощта на електронни учебно-практически способи и материали. Организираните курсове по програма Аз мога повече английски език предоставят широки възможности на заетите лица. Използват се онлайн форми за проверка на знанията – тестове и видеоизпити. Дистанционното обучение е основано на система за обучение от разстояние чрез интернет –базирани ресурси и електронна поща. Чрез мултимедийните технологии се осъществяват видеоконференции, чат, форуми.

Ползите и плюсовете на Дистанционното обучение по програмата Аз мога повече са безспорни. То е достъпно за обучаващия се, без оглед на място и време. Винаги може да се получи необходимата информация, да се общува чрез електронната поща с преподавателя, да се участва в консултации в определените за това дни. Може да се провежда на всяко едно място, където съществува интернет връзка. Новите образователни технологии позволяват динамично да се актуализират съдържанието, методите и средствата за обучение.

Учебният процес е интерактивен и гъвкав при адаптирането му към графика и индивидуалните възможности на обучаващия се. Организацията му максимално удовлетворява изискванията на заетите с работа лица. Дава достъп до знания на хора, които не могат да посещават присъствени форми на обучение. Трайно се използват глобални и локални компютърни мрежи, електроннен мейл и видеоконферентна връзка . Дистанционното обучение не е само модна тенденция в образованието. Съвременните информационни технологии позволяват из основи да се промени процеса на трансфер на знания, да стане по-гъвкав, по-наситен, по-удобен за избралите тази форма на обучение.

Онлайн обучението е перфектно решение за тези, които искат да получат първо или допълнително висше образование, да изкарат курсове за квалификация, преквалификация или да усвоят чужд език, без да отсъстват от работното място или от дома дълго време, за да присъстват на лекции. Този иновационен подход позволява алтернативната форма на обучение, без да се нарушава обичайния ритъм на живот и независимо от местоживеенето. Статистиките сочат, че все повече хора в България се възползват от опциите, които осигурява схемата Аз мога повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.