Поддръжка на сайт – еднократна услуга ли е

Гласувайте (1-5)

Причината толкова много бизнеси да оставят физическите си магазини или офиси и да се прехвърлят в интернет пространството е изцяло икономическа и социална. Все пак за да продаваш са ти нужни хора, на които да продаваш. Дали това ще е услуга или продукт – с интернет стигаш до значително по-голяма аудитория.

Защо хората избират поддръжка на сайт

С прехвърлянето на бизнес от физическо представителство към онлайн присъствие, един предприемач значително ограничава досега налични разходи, например наем. Отделно от това той отстранява необходимостта от физическото присъствие на даден клиент, като вместо на адрес на някоя улица, той е на едно кликване разстояние.

Но така правят и много други хора – борбата за вниманието и ресурсите на потенциалните клиенти става все по-жестока и се изискват все повече ресурси, за да се класирате на най-видимите места в Google. Когато успеете и сте на върха, оставането там изисква непрестанни усилия – ако не сте сигурни в това ще ви дадем пример с най-големите играчи в целият свят.

През 2018-та година двете най-големи имена във фармацевтичната индустрия, Byer и Monsanto, се сляха в рекордна за времето си сделка за 66 млрд. долара, като Byer „изяде” своята конкуренция. Дори и най-големите гиганти, стигнала пика на своето богатство и власт са наясно, че за да продължиш да си лидер, не бива да спираш.

Безкрайна гонка с резултати

Оптимизацията на един сайт е много повече от просто добре написан текст, въпреки че това помага. Това е една сложно изготвена стратегия, която отчита много фактори, но за да може да се действа успешно, е необходима една стабилна основа – вашият сайт.

Това, което поддръжката на сайт прави за вас, е че подпомага приятното посещение на вашите гости. За целта се предприемат специфични технични решения, които изискват познания в сферата. Казано по друг начин, важно да не спирате с развитието на сайта, защото неговото „сриване“ поради технична неизправност противоречи на основните правила в бизнеса.

Поддръжката на сайт като имунна система

Досущ като жив организъм, вашият сайт изисква непрестанна грижа. Тя изисква умения и разбиране, поради непрестанните промени на средата, в която се намира той. Иначе казано, това вашият сайт да се поддържа от професионалисти като IdeaMax.eu например, ви гарантира спокойствие и свобода на растеж.

Абонаменти за поддръжка

Колкото и да е бил труден пътят нагоре, не бива да спирате, тъй като всеки иска да заеме вашето място. Важна част от доброто представяне е състоянието и поведението на самият сайт, тъй като лошо поддържан сайт може да отблъсне дори най-добронамерения клиент.

Докажете, че цените своя успех, понеже никой не стига на върха, без да е жертвал време, средства и усилия. Възползвайте се от професионализма на екип като този на IdeaMax.eu, за да сте сигурни, че някой се грижи за важните неща.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − 12 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.