Положителни и отрицателни страни на онлайн радиото

Гласувайте (1-5)

Все повече мъже и жени в България слушат онлайн радио на компютрите си с цел забавление и разтуха от напрегнатия работен ден. Естествено по-голямата част предпочита стария транзистор, който да пусне на масата в комбинация с последните хитове на някоя попфолк дива. Други пък предпочитат да си пуснат онлайн радио от ОнлайнРадиоБг и да се насладят на многото радиа и префектният звук.

В тази статия ще посочим 3 положителни и 3 отрицателни страни на онлайн радиото, а вие решете дали е за вас или напротив. И така нека започнем с представянето:

За слушането на онлайн радио

  1. По интернет може да хващате абсолютно всички национални и регионални радиостанции. Звукът е перфектен и дори не е нужно да имате специална програма, за да активирате сигнала.
  1. За разлика от обикновените приемници, мрежата ни дава достъп до радиа от всяка точка на света. Така например можете да си пуснете лондонско, берлинско или парижко радио, без да притежавате каквито и да е специални умения.
  1. Докато слушате любимата си честота вие може да пращате писма, да чатите с приятели или дори да четете пресата. Какво по-голямо удобство от това.

Против онлайн радиата

  1. Старите радиолюбители предпочитат да се занимават с антени, настройки и тем подобни неща, отколкото да стоят пред компютърния екран. За тях тръпката е преди всичко.
  1. Много хора не знаят как да използват интернет браузърите и не откриват подходящ сайт с всички станции. Разбира се, това е лесно, но не за всеки.
  1. По-възрастните искат да спретнат софрата и просто да врътнат на любимата станция, за тях няма нищо по-хубаво от студена ракия в комбинация със Софи Маринова.

Заключителни думи

Това бяха положителните и отрицателните страни за слушане на онлайн радио в световната мрежа. Ако сте фен на положителното в случая може да посетите сайт http://onlineradiobg.com/ и да се потопите в пълния каталог от български и чуждестранни станции. Пожелаваме на всички фенове приятно слушане на хубава музика, новини и спорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.