Помислете за здравните си застраховки

Гласувайте (1-5)

Крайно време е и ние българите да помислим за себе си и да погледнем на застраховките от по-близък план, за да ги направим част от живота си. Факт е, че голяма част от нас правят единствено задължителните застраховки като Гражданска отговорност и не се интересуват достатъчно от други важни застрахователни продукти като застрахователни пакети и възможности, които фирмите предоставят на своите клиенти.

Дженерали Закрила Здравно осигуряване е основано през 1999 г. и на база на опит, компетентност и грижа за клиента ви предоставя свобода на избора и загриженост за здравето. А както често чуваме да се казва, „Здравето е най-голямото богатство”. Когато се възползвате от здравноосигурителни пакети, свързани с подобряване на здравето и превенция от болести, извънболнична и болнична медицинска помощ, стоматологична помощ и др.

Здравноосигурителното Дружество на Дженерали е едно от първите, които предлага комплексни медицински планове и работи по подобряване на структурите на здравното застраховане. То е осъществило контакт с над 300 доставчици на медицински услуги в страната и застрахованите клиенти имат възможност за посещение на специалисти, които да им направят профилактични прегледи на място.

Застрахователната компания ви дава шанс да шзбирити най-подходящите за вас, вашето семейство или вашите служители здравни пакети, чрез които да формирате нова застрахователна култура.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen + fifteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.