Преместване на мебели в нова квартира в София

Гласувайте (1-5)

Местенето в нова квартира в София е доста трудоемък процес, ако решите да го извършите сами. Особено трудно е, ако не искате да изхвърляте мебелите си на боклука, а само да ги преместите от едно място на друго. Това е и отговорно начинание, което е редно да се извърши от професионални хамали София. Най-удобно за вас ще бъде да потърсите и да се обадите на фирма, предлагаща хамалски услуги като хамали Бг. Ако ви предстои преместване в нов дом в София, не се колебайте да се свържете с професионални хамали, които биха ви помогнали вашето преместване да премине по най-безпроблемен и бърз начин.

Какви са услугите, които предлагат хамалите?

Най-напред е нужно да оставите хамалите да направят оглед на мебелите, които ще преместват, за да могат да преценят как най-добре биха могли да свършат тази работа. След това, професионалистите от избраната от вас фирма за хамалски услуги в София, ще се заемат със самия процес на разглобяване, товарене и пренасяне. При разглобяването е добре хамалите да бъдат много внимателни, защото някои ваши мебели  и вещи биха могли да са доста чупливи. Фирмата за хамали София би трябвало да разполага с различен набор инструменти, които да използват по време на разглобяване. Те внимателно ще демонтират дребните елементи и винтове, като ги комплектоват според мебелите. По-големите части ще бъдат опаковани от хамалите в кашони, за да не се повредят по време на тяхното извозване и пренасяне. Всичките ви лични вещи ще бъдат отделно опаковани и натоварени в камиона, заедно с мебелите.

Ако предметите са чупливи, хамали София биха ги опаковали по внимателен начин с подходящи опаковъчни материали, за да бъдат предпазени от различни драскотини. Камионите, използвани от фирмата за хамалски услуги София са с голям капацитет, като в тях биха могли да се натоварят абсолютно всичкият ваш багаж и мебели. Така не би се налагало да се правят няколко курса за пренасянето на цялата ви покъщнина. Освен извозване и пренасяне на вашите мебели и вещи, хамали Бг предлагат и преместване на електроуредите ви. За целта също се използват специални кашони, осигуряващи добро съхранение по време на транспортирането, намалявайки риска от повреди. Камионът ще пренесе вашите мебели до новия ви дом, където хамали София ще  разтоварят всичко. След това ще се погрижат да сглабят и подредят отново всичко в стаите, в които е предвидено да бъдат поставени вашите мебели и вещи.

 Какви са цените на хамалски услуги по преместване?

При определянето на крайна цена за преместването на вашите мебели и вещи  от хамали Бг до новия ви дом, всичко се случва по договаряне, като критериите се влияят от следните фактори:

  • Брой (количество) на вещите;
  • Брой на етажите за изкачване и пренасяне (и на двата адреса);
  • Наличие или липса на асансьор;
  • Разстояние между адресите в София;
  • Евентуално опаковане, демонтиране и монтиране на мебели;

Ако вашите вещи и мебели за пренасяне  са повече на брой, е добре да повикате хамали София да извършат безплатен оглед на място, като човек от екипа им ще ви посети на място, в удобно време за вас. След това бихте могли да изготвите заедно оферта с крайна цена и време за приблизително изпълнение на задачата. Процесът на оглед не би ви ангажирал да използвате задължително услугите на дадената хамалска фирма, ако крайната цена не ви удовлетвори. Ако пък вашите вещи са по-малко, цената може да бъде уговорена и само чрез телефонен разговор към избраната от вас компания. Към крайните цени, които сте договорили веднъж, не се начисляват допълнителни такси.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.