Проектът по програмата за конкурентоспособност е изпратен вече в Брюксел и очаква одобрение

Гласувайте (1-5)

След като беше одобрен от Министерския съвет проектът беше официално изпратен да кандидатства за финансиране от ЕС. Той играе роля на основен документ, с който нашата страна ще договаря с ЕК в сферата на нововъведенията, възможностите за растеж на малкия и среден бизнес и производителността на предприятията у нас. Включените в нея мерки и схеми, съответстват на двете основни стратегии за икономическо развитие – иновационната за интелигентен растеж и тази за стимулиране на малкия, и среден бизнес у нас. Проектът, изпратен в Брюксел, е плод на задълбочен труд от всички компетентни институции и бе подлаган на дискусии на всички етапи от неговото изграждане. Той бе дебатиран както пред общността, така и в самия работен екип, пряко носещ отговорност за изграждането на проекта. 2014 година оперативната програма бе референт за неофициални дискусии с ЕК в Брюксел.

Приорити ООД е консултантска компания, която следи отблизо цялата информация, свързана с проекта по програмата. Тя може да поеме вашата добра идея и да я осъществи на практика. Заложете на своя успешен старт, като потърсите експерт на фирмата, който да потвърди, че тази програма е подходяща за изпълнението на вашата концепция. Екипът подхожда индивидуално и е в състояние да проучи вашите ресурси, потребности и възможности.

След като ви информира коя е програмата, подходяща за вашата компания, консултантския екип, съвместно с вас, ще изготви проект.

След като се увери, че детайлно е презентирала в проект вашата стратегическа цел, Приорити ООД ще ви съпроводи в комуникацията с компетентните органи, ще го входира, а след одобрението му, ще продължи да ви представлява. Фирмата поема отговорност за административната част, като анексирането или входяването на нови документи в съответните институции.

Приорити ООД придружава своите клиенти в управлението и изпълнението на проекта до самия отчетен период, за да се убеди, че сте изпълнили оптимално своя предприемачески план. Доволните бенефициенти създават доброто име на фирмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen + fifteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.