Програма за отслабване

Гласувайте (1-5)

Да спазваме програма за отслабване означава преди всичко да се научим да слабеем правилно. Първата стъпка е създаването на добра мотивация. Трябва да сте наясно относно това защо всъщност искате да отслабнете и имате ли нужда наистина от загуба на тегло. Безспорно да се отървете от излишните килограми има повече преимущества отколкото недостатъци. Когато обаче решите да започнете програма за отслабване, не трябва да се настройвате за жестока борба с излишното тегло – мотивацията ви по-скоро трябва да е за постигането на положителни резултати, стройна фигура и по-добро здраве.

Апетитът е сред най-опасните врагове на програмата за отслабване. Разбира се, той може да бъде и здравословен – все пак старата поговорка гласи, че добрият апетит живее в здраво тяло. За съжаление, днес това може да се разглежда в съвсем друг контекст – в забързаното си ежедневие, затрупани от работа не спазваме никакъв режим на хранене, хапваме на крак или късно вечер, след което изтощени лягаме да спим. Това представлява истински физически и психически тормоз над тялото. Няма програма за отслабване, която може да коригира липсата на правилен режим за хранене с балансирана и здравословна храна.

 

Целта ви е отслабването, а за да го постигнете трябва да усмирите апетита си! Ето ви няколко полезни съвета, свързани с подтискането на апетита за постигането на по-ефективни резултати от програмата ви за отслабване:

 

  • ако някой “забранен” продукт изключително много ви съблазнява, обещайте си, че ще го пробвате след 10 минути. Само след няколко минути размисъл сами ще се убедите в правилните си доводи да се откажете въобще да го консумирате;

 

  • определени плодове подтискат изключително ефективно апетита. Ако се чувствате слаби и не можете да се противопоставите на глада, изяжте слива, праскова или кайсия – това мигновенно ще създаде у вас усещане за ситост;

 

  • когато искате да ядете, въпреки че според програмата ви за отслабване до приема на храна остават часове, изпийте чаша вода. Апетитът ви чувствително ще намалее.

Статията е предоставена от webselo.com – копирайтинг услуги!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × five =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.