Променяме начина, по който хората купуват пелети за отопление

5/5 - (3 votes)

широколистни или иглолистни пелети?

Платформа за сравнение на различни видове пелети и доставчици на оборудване напълно променя начина, по който хората избират пелети и доставчици.

В началото на месец април 2019 година стартира амбициозният ИТ проект за анализ, сравнения и коментари на различни видове доставчици на пелети и пелетни инсталации. Целта на платформата е да промени начина, по който потребителите на тази набираща все по-голяма популярност стока правят своя избор. Основната ни цел е това да стане по максимално прозрачен начин – казва Георги Марков, директор „Бизнес развитие“ на PoToplo.eu. Друг важен момент в бизнес модела на компанията е, че разчитаме много на обратната връзка от повече потребители. Няма да залагаме на сложни технически анализи и характеристики, които в повечето случай объркват потребителя. Един от първите ни анализи, който се оказа голям хит, е спорът за това кои пелети са по-добри – широколистните или иглолистните?

Оценки и ревюта

Оценката, която се прави за всеки един продукт, е по разработена методика от експерти в областта на пелетопроизводството, инженери и консултанти. Даваме възможност на всеки един потребител на пелети да даде оценка на своя доставчик или марка пелети, която използва. Интересното в случая е, че алгоритъма на платформата е направен така, че дава приоритет на оценката от потребителите.

Сравнения на пелети

Платформа за сравнение на пелети - Potoplo.eu
Един от уникалните инструменти е възможността чрез платформата PoToplo.eu, потребителите да направят сами сравнение на различни видове пелети, като стъпките и самият интерфейс е изключително интуитивен и с него би могло да работи и малко дете.

Продуктови битки

Отделно от това, всеки месец ще правим тест и ще съпоставяме пряко два продукта в така наречените продуктови битки. Това практически ще представлява пълен анализ за качествата на два сходни продукта. Целта е да направим взимането на решение от страна на потребителите по-лесно.

Бъдещите планове

Тъй като самата платформа е жив организъм, се надяваме с натрупването на аудитория и повече обратни връзки от реални потребители, да разширим категориите и да предложим подобни анализи и ревюта в други категории, свързани с отопление и климатизация на дома.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 20 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.