Различните видове щори

Гласувайте (1-5)

Едно от нещата, които е хубаво да има всеки дом, са щорите. Те са детайл, който краси жилището ви, защитава го от външни въздействия и хорски приказки. Предлагат се модели във всякакви размери, цветове, форми, цени. С тях можете да се чувствате комфортно и спокойно както вкъщи, така и на работното си място. Обикновено, материалът, от който се правят различни видове щори, може да се бъде ПВЦ, алуминий или съчетания между тях. Ето някои модели, които се предлагат на пазара и на които без проблем може да се доверите.

Започваме с добре познатите ни ролетни щори, които могат да се приспособят чудесно към всякакви врати, витрини и прозорци. Те са много качествени, което и доказват веднага щом си поставите. Точно заради това са толкова търсени и популярни. Независимо дали ги поставите вътре или извън помещението, те пак ще вършат същата полезна работа, за която са предназначени.

Римска щора – чудесно допълнение към една хубава дограма. Ползват се като перде, направени са от текстил в най-различни цветове, което позволява да ги комбинирате с всякакъв интериор.

Щори, тип японска стена – много стилни, съчетават се страхотно, особено с по-изискано обзавеждане. Изработени са от текстил и обикновено се монтират на таван, дълги витрини или френски прозорци.

Вертикалните модели се поставят на стена или таван. Те са едни от най-често срещаните – създават се над 100 вида цветове и материи, заради което няма как да не намерите нещо и за вашия вкус. Могат да се задвижват автоматично и ръчно.

Плисе щора – нови, все още навлизащи на пазара. Изработени са от материал, който не събира и задържа прах.

Руло със или без водачи – един много удобен и универсален вид. Среща се в много цветове и материи.

Римска щора в кутия – ето нещо за заклетите романтици и за тези, които искат да доставят удоволствие на половинката си, създавайки максимално комфортна атмосфера вкъщи. Те се изработват от ефирна материя, която при повдигане образува фистони.

Хоризонталните алуминиеви щори са най-популярните модели, които се търсят и предлагат с бясна скорост. Подходящи са за всяко помещение, управляват се лесно и са по-евтини от другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.