Резервирайте кола директно от доставчика и спестете пари

5/5 - (1 vote)

Има безкрайно много начни, които да ни помогнат да спестим пари при резервация на автомобил. Ще се изненадате колко добри цени можете да намерите, ако се поразровите малко повече, а и ако добиете известна рутина в търсенето на добри оферти.

Според СпидиКарс (SpeedyCars.eu), един от водещите доставчици на автомобили под наем в София, сигурен начин да намерите най-добрите оферти е като търсите директно контакт с доставчика. Преди да направите резервация, разгледайте офертите на поне две или три различни компании за да добиете по-широка представа за пазара на услугата.

Защо се препоръчва директен контакт с фирмата за коли под наем

Директният контакт с фирмата за автомобили под наем почти винаги позволява да намерите по-изгодна оферта, отколкото тези в платформите за резервации. Имайте предвид, че компанията може да направи допълнителна отстъпка или да ви предостави допълнителна услуга, която да бъде включена в цената, тъй като си спестява необходимостта да плаща комисионна на някоя търсачка за направената от вас резервация.

Ако резервирате директно от доставчика на услугата, това не само ще позволи на фирмата да направи жестове и отстъпки по ваш адрес, но също така ще ви спести някои неприятни изненади, тъй като няма да се получат несъответствия заради резервацията в друга платформа.

След като се свържете директно с техния офис, поинтересувайте се за цената и направете сравнение с цената от търсачките за резервации. Калкулирайте разликата и вижте дали предложението е по-изгодно.

Резервирайте само ако можете да откажете резервацията без неустойка

Много е важно да работите единствено с фирми, които позволяват да отмените резервацията по всяко време, без да се налага да дължите неустойка.

Имайте предвид, че в туристическия сектор всичко е много динамично, което ще рече, че се променят дати на полети и куп други неща.

Трябва да имате гъвкавост на всяко едно ниво и така ще можете да сте спокойни, че дори и при промяна на обстоятелствата, пътуването ви ще протече гладко.

Резервацията с възможност за отмяна ви дава свобода, което е много важно в динамични времена като днешните. Как можете да сте сигурни, че след месец или половин година условията за пътуване ще са добри? При това положение да резервирате кола без опция да се откажете е просто немислимо.

И не пропускайте един от най-важните аспекти в днешно време – да се насочите към реномирани и сигурни фирми, а не към някакви, които просто търсят начин да ви вземат парите, предлагайки неща, от които реално нямате нужда. Проучете мнения и ревюта, за да направите коректен избор!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.