Рибено масло Haya Labs – здраве от природата

Гласувайте (1-5)

Без значение дали искате да намалите теглото си, да понижите нивата на холестерола или просто искате да се предпазите от депресия, умора или някои заболявания, рибеното масло ще ви помогне с всичко това. Това е хранителна добавка, която задължително трябва да добавите към хранителния си режим и в тази статия ще разберете защо е така.

Рибеното масло, в това число и рибеното масло Haya Labs се добива от мастната тъкан на някой видове риби и съдържа в себе си DHA – докозахексаенова киселина и ЕРА – ейкозапентаенова киселина. Изключително малко са продуктите, които са толкова полезни за човешкия организъм както рибеното масло, което може да ви предпази от множество заболявания. Изследванията безспорно сочат рибеното масло като една от малкото хранителни добавки, които могат да ви предпазят от анемия, да подсилят имунната ви система и други.

Най-голяма ползва от редовния прием на Омега-3 имат хората, които страдат от високи нива на холестерол, тъй като маслото от риба има способността да прочиства артериите и може да ви предпази от сърдечни заболявания.

За дамите, които страдат от остеопороза рибеното масло също е от огромна полза, тъй като редовния му прием спомага за увеличаване на плътността на костите. Препоръчителен е приема на масло от риба и при малките деца и подрастващите, тъй като спомага за растежа и концентрацията на малчуганите.

Рибеното масло влияе изключително благотворно и ако имате нужда да свалите няколко килограма или ако искате да подобрите външния си вид. Приемайте редовно Haya Labs Омега-3 и скоро ще откриете, че кожата ви е по-еластична, косата – по-блестяща и жива, а ноктите – по-здрави.

Хранителната добавка се препоръчва за хора, които не приемат достатъчно риба и които искат да се предпазят от заболявания като приемат естествени хранителни добавки.

Това, което прави рибеното масло уникално и лечебно са Омега-3 мастните киселини, от които нашия организъм има нужда.

Ако приемате рибено масло редовно много скоро ще усетите неговото благотворно въздействие не само върху физическото си състояние, но и върху душевното, тъй като маслото от риба предпазва от депресии, умора, лошо настроение, тревожност, тъга и други.

Уникалните свойства на рибеното масло предпазват и от редица ракови заболявания, туберкулоза на белия дроб, туберкулозен лимфаденит, кокоша слепота, подобрява състоянието на болни от Алцхаймер и т.н.

Разбира се, не бива да мислите, че можете да приемате Омега-3 и да не се грижите изобщо за здравето си. Колкото и лечебни да са свойствата на маслото, то все пак е само хранителна добавка, която ще ви предпази само, ако и вие положите усилия за това.

Преди да започнете да приемате рибено масло е добре да се посъветвате с лекар или да се поинтересувате за неговите лечебни свойства от страниците на SilaBG.com !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.