Руски Hummer ръчна изработка

Гласувайте (1-5)

Докато американците инвестират милиони долари, за да проектират химикалка, която пише в космоса, руснаците просто използват молив 🙂

Едва ли ще се изненадате, ако ви кажа, че руснак ръчно е направил клонинг на американския Hummer. Руския Hummer е даже по-добър.

Руски Hummer - движи се в сняг

Руският хамър може много повече от хамериканския му колега. Той се движи през вода, сняг и огън. Преминава през всякакъв терен и това е нищо! Просто вижте снимките.

[wp:svejo-net]

Оригиналния текст гласи: Превозното средство в тези снимки е уникално превозно средство, то може да отиде навсякъде, нищо и че е самоделно. Човекът, който го е изградил е имал много по-различна идея – да затопли пътниците в лошото руско време.

5 thoughts on “Руски Hummer ръчна изработка

  1. Svejo: БРАВО на руснаците. Този вариант е много практичен. И аз бих искал един такъв да си вършея из горите. 😉 (thumb up)

  2. Руснаците са голема работа! Имат най-голямата държава… и умират от глад! Те са най-демократични… затова си сменят властелините… отвреме на време… Велики освободителки – освобождават и налагат диктатура… Имат непобедима армия – победи Наполеон и Хитлер – горките Франция и Германия! Когато воюват с терористите – не си поплюват – ако са в театър – бойни отрови – защото си нямат преспивателни… ако са в училище – също! Сега са направили „хамър“ след време и компютър… Имат велики писатели и чиста водка… смеят се на „маски шоу“ … и тези в армията… и тези в тайгата! Снабдяват с газ и петрол всеки който поиска… ако слушка, защото Москва не вярва на сълзи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 − 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.