Съвети за избор на интериорни врати

Гласувайте (1-5)

Когато ни се налага смяна или монтаж на нови врати, разбираме колко празен и неугледен е един апартамент без интериорни врати.  Те наистина придават завършеност на един дом и допълват стилистиката на обзавеждане него.

Изискванията при избор на стабилни врати са много и за да сте доволни от покупката им е добре да се доверите на фирма за интериорни врати с добро име и известна с това, че предлага качествена продукция.

Какво да следим при избора на интериорни врати за дома?

  1. Дали те са изработени от качествени материали и имат ли високи шумо и топлоизолиращи свойства. Достатъчно стабилни ли са вратите? Това особено важи за външната входна врата, която защитава дома ви от посегателства и влизане с взлом.
  2. Безфалцови или фалцови врати избирате? Това също не е без значение, тъй като фалцовите интериорни врати добре уплътняват пространството между касата и вратата, следователно, задържат топлината в дома. Те са по-скъпи, но енергийно ефективни.
  3. В каква стилистика са вратите, които ще се монтират във вашия дом? Това съвсем не е маловажна част при избора на врати, защото те могат да са своеобразно продължение на интериорните решения в апартамента, когато са съчетани по най-подходящия начин.
  4. С какви средства разполагате? По-скъпите вати са изработени от масивно дърво или метал, по-евтини са тези от МДФ плоскости. Добре е да прецените бюджета си и да изберете най-оптималният вариант за вас.
  5. Когато купувате интериорни врати, задължително обмислете дали пространството е подходящо за даден вид врата, как се отваря тя и има ли място за нея.  Ако сте се стрели на плъзгащи се врати, заинтересувайте се от начина на монтиране и помислете дали това е възможно за вашия дом. В някои случаи се налага къртене на стената, за да се монтират лайсни и това може значително да ви затрудни.

Надяваме се да сме Ви помогнали по някакъв начин

 

1 thought on “Съвети за избор на интериорни врати

  1. Здравейте!Интересува ме може ли да се облекат старите каси и да се направят нови врати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve + 20 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.