Съвместимост на спалното бельо и знаците на зодиака

Спално бельо
Гласувайте (1-5)

Предстои ви избор на спално бельо. Знаете ли, че има връзка между спалното бельо и знаците на зодиака?

Знакът на Везните е спокоен и уравновесен. Неговите представители са приятни и доброжелателни хора, които във всичко се стремят да намерят баланс. Харесва им, когато няма доминиращи цветове. Предпочитат спално бельо от памук, предимно на райе или романтични мотиви.

Любимите цветове на Скорпиона са гранатово, тъмно червено, лазурно, златисто жълто. Всички нюанси на червеното, които представителите на знака харесват, свидетелстват за тяхната независимост и енергичност. Пристрастяването понякога към жълтото показва тяхната комуникативност. Предпочитанието към жакардовите завивки е свидетелство за тяхната щедрост и достойнство. Те харесват всяко стилно спално бельо, особено, ако е с интересни рисунки.

За енергичните, страстни и чувствени Стрелци подходящи са червено, синьо, небесно и виолетово. Всякакви видове спално бельо от удобен и светъл сатен съответстват на страстния характер на Стрелеца. От една страна то може да разпали тяхната страст, а от друга – да подчертае цялата им съпричастност и грижовна природа. Подходящи за тях са и комплектите в ярки разцветки или в два контрастни нюанса.

Подходящите цветове за Козирога са тъмно кафяво, черно, сметана, злато и всякакви тъмни тонове. Козирогът е знакът на нощната земна стихия, затова предпочита практични цветове и рисунки с нощни животни. Представителите му особено обичат удобния сатен и качествения памук. Няма да сгрешите, ако им подарите един от двата комплекта. Ще се чувстват неуютно в ярко разноцветно постелъчно бельо.

Водолеите са наистина един своеобразен знак и се отличават с фанатичната понякога любов към зеленото, светло кремавите нюанси и водните растения. Те могат с години да ползват едни и същи любими спални комплекти, особено ако са направени от траен, качествен сатен. Не забравяйте, че имат тънко чувство за вкус и рисунките трябва да са естетични.

Рибите са воден знак. Затова за тях са подходящи различни модели чаршафи с няколко оцветени животни или с фантастичен дизайн. Никак не е странно, че небесните и сини цветове не са особено подходящи за техния вътрешен свят, защото се асоциират с ежедневните им грижи и активни дейности. Не предразполагат към пълноценен отдих. Рибите обичат топлото време, затова, ако има рисунки на животни по спалното им бельо, то те трябва да бъдат не в студени зимни, а в топли тонове, желателно е да са червени. Тези комплекти ще даряват на представителите на зодията спокойствие и приятни сънища.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.