Сайт за популяризиране на безплатни обяви

Гласувайте (1-5)

За да направите каквото и да било, определено е нужна някаква форма на активност и то първо от Ваша страна. В последствие естествено е необходимо да бъдете много дисциплинирани и постоянни. Това си е класическо правило, което важи и в съвременната интернет епоха, и то с пълна сила.

Искаме или не, интернет навлиза все повече в ежедневието ни и често към момента ни е доста трудно без него.
Толкова много проблеми решава този интернет и прави всичко много по-лесно и удобно, но инициативата и постоянството си остават и са задължителни.
В близкото минало, ако искате да пуснете някоя обява или пък търсите нещо,  най-малкото трябваше да отидете и да си купите вестник, в който имаше секция за обяви и там да търсите това, което Ви е необходимо. Или пък обратното – да се обадите в редакцията на вестника и да дадете текста на Вашата обява. То всъщност нямаше и мобилни телефони и нещата бяха доста трудни на всеки етап.
В момента всичко това става за секунди от Вашия дом без да го напускате даже.

За целта има специализирани сайтове за обяви  и там лично от Вашия компютър публикувате необходимата Ви обява с нужния Ви текст.

Със сайтовете за обяви се работи много лесно. Повечето от тях са с много семпъл дизайн и функционалност и човек лесно се ориентира. Обявите са класифицирани в различни раздели и също така е лесно да се прецени къде точно да се публикува определена обява с определена тематика. Този начин на организация способства и по-лесното намиране на Вашите обяви от потенциалните клиенти. Защото те търсят тематично, а не във всички обяви.
Има естествено и сайтове за обяви, които правят изключение и накратко от посещенията си при тях просто може да ти стане неприятно. Трудно се ориентира човек, претрупани са с много реклами и обявите не са систематизирани добре. Но явно целите на собствениците на такива сайтове не са улесненото подаване и ориентация в обявите. За тях просто няма да говорим и дано не попадате на такива сайтове.

Ще дам пример с един сайт за обяви, с който много лесно се работи и определено ще останете удовлетворени, ако решите да го използвате. Става въпрос за сайта за безплатни обяви – obiavi-bulgaria.com
Определено той има много семпъл, лек и приятен дизайн. Обявите в него са разпределени в ясни и логично обосновани категории и подкатегории. Обявите са разпределени и на географски принцип, което много улеснява ориентацията.  По предложения на клиенти или според необходимостта се добавят и нови категории и подкатегории за обяви. Правят се и много други нововъведения, които подпомагат и са в полза на публикуващите и търсещите обяви в този сайт.

В обявите си в този сайт Вие можете да добавите и повече от една снимка, която да придружава текста на обявата Ви. Добавянето на снимки към обявите Ви определено внася повече яснота и увеличава възможността целта Ви да бъде постигната много по –лесно и бързо. Съвсем друго е възприятието, когато една обява е придружена и от снимка.

Също така нямате ограничения в броя подавани обяви от един акаунт, както е в някои други широко рекламирани такива сайтове. Такова едно ограничение за брой подавани обяви води до голям дискомфорт особено, когато имате повече обяви. Това естествено е наложено от бизнеса и спецификата на Вашата работа.
При определени условия Вашата обява може да бъде VIP за определено време.

Имате възможност и за добавяне на линк към обявата Ви, също при определени условия.
Публикуваните обяви в сайта obiavi-bulgaria.com се препубликуват и във фейсбук страницата на сайта и в Tweeter профила на сайта, така че реално всяка Ваша обява се публикува на още две много актуални и посещавани места в интернет.
Към сайта за обяви obiavi-bulgaria.com има и блог, където могат да се публикуват ревюта на Ваши продукти или услуги или на друга желана от Вас тематика. Статиите, публикувани в блога, са един от най-силните SEO инструменти и помагат много за по-лесното Ви намиране в морето от информация в интернет.
В този блог, също така, администраторите публикуват направените промени по сайта, които са актуални и в интерес на ползващите сайта.
Последната промяна, която беше направена по него е и добавянето на страница Партньори, където на база размяна на банери могат допълнително да се популяризират Ваши сайтове и други начинания, а така също да се популяризира и самият сайт за обяви – obiavi-bulgaria.com
Вярвам, че ще останете доволни от ползването на този сайт за безплатни обяви и ще си сътрудничим успешно.
Оставаме на Ваше разположение J

Нека не забравяме думите на Мечо Пух – Колкото повече толкова повече. Реално тава е една малка тайна – публикуването на Вашите обяви на повече места води определено до по-добри резултати за Вас. J

Пожелавам успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.