Щампите – хит в модата

Пиано
Гласувайте (1-5)

Детство мое, реално и вълшебно… детство мое, така си ми потребно…

Кой не иска да се върне за миг в безгрижните детски години, когато най-голямата грижа беше дали ще ни позволят да гледаме поредната серия на любимото филмче. Сега филмчето го гледат нашите деца, а дали ще го гледат- зависи от нас.

Кога се превърнахме в скучните възрастни, които забраняват и носят само сиви дрехи?

А дали сме се превърнали в такива?

Може би още има шанс да намигнем на хлапето в нас и да запеем познатата песничка за кучето и олелията.

Още повече, че модните ветрове издухаха на челни позиции дрешките…с детските герои. Мики Маус и ко. оживяват на блузката и на мама, за радост на детето.

Героите от комиксите украсяват дрехите на порасналите момичета, за да дадат заявка за още живия детски дух. Веселите щампи стоят прекрасно в комбинация с едноцветен панталон, гащеризон, дънки или клин, без да изглеждат инфантилно.

Говорим за свободното време, разбира се – щампите са запазена негова територия.

За разходката в парка смело заложете на ярко щампирана тениска с любим герой, а защо не и с пайети – тук, за разлика от облеклото в офиса, важи правилото- нищо не е прекалено.

Щампите завладяват всичко – от шнолите за коса, до бельото и ако за децата те са средство за асоциация и знак за съпричастност с любимия герой, за мама са намигване към възрастните и скуката, която ги обзема- знак, че щастието и цветните емоции не са запазена марка само за десетгодишните хлапета и още – младостта не е въпрос на възраст, а на състояние на духа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − five =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.