Световна седмица по предприемачество

ремонт на дома
Гласувайте (1-5)

Световната седмица по предприемачество има за цел да превърне света в място, където повече хора превръщат идеите си в обещаващи нови бизнеси. Така те решават глобални проблеми и укрепват икономическата стабилност навсякъде. Като част от подготовката за предстоящото шесто издание на Световната седмица по предприемачество (през ноември 2013) организаторите й, със съдействието на Джуниър Ачийвмънт България като домакин за България, провеждат проучване, за да оценят опита на предприемачите. Резултатите се надяваме да помогнат при вземането на информирани решения за бъдещи политики по отношение на новосъздадени млади фирми.

Предприемач ли сте? Моля, попълнете това кратко проучване преди 31 август 2013: http://www.unleashingideas.org/content/gew-policy-survey-2013-bulgarian

Имената и организациите на респондентите няма да бъдат публикувани никъде. Вашите отговори ще допринесат за изготвянето на доклад, обобщаващ състоянието на предприемаческата екосистема в България. Той ще съдържа препоръки за най-важните държавни политики, които е нужно да бъдат въведени, за да бъде насърчено създаването и израстването на нови бизнеси. Ако желаете да получите копие от доклада след публикуването му, моля изпратете заявка по имейл до survey@unleashingideas.org, съдържаща вашето име, държава и имейл адрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + seven =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.