Търна и ривъра при Лимит Холдем покер

Гласувайте (1-5)

Ако все още не сте запознати добре с Лимит Холдем покера, то трябва да знаете, че при него всеки залог е важен. Залозите направени по време на търна и ривъра обаче са най-ценни от всички, защото при тях потът нараства значително.

Само един единствен залог на търна се равнява на два такива, направени по време на флопа. Много е важно да знаете това, когато взимате решение как да изиграете вашата ръка.

Ако си представим, че вие сте на първа позиция на флопа и притежавате една от възможно най-силните ръце. Тогава единствената ви цел е да направите пота възможно най-висок. Ако искате със сигурност да увеличите банкрола си, то може да се възползвате от вашия Betfair начален бонус.

Вашият пряк опонент в хедс-ъп, също има добра ръка и залага за да види какво ще изкочи на ривъра. Ако вдигнете залога, той обаче може да се осъмни, че притежавате силна ръка.

Ако сте сигурни, че опонентът ви ще започне да прави само чек или коул, ако повишите залога, то трябва да изчакате до търна за да вдигнете залога.

Едно от най-големите предимства на това да вдигнете залога на търна е, че по този начин ще накарате вашият опонент да заложи още за да види и ривъра.

След като вие имате ръка, която е почти невъзможно да бъде победена, то не е във ваш интерес да позволите на човекът срещу вас да види ривъра, без да направи сериозен залог. Тази добра стратегия може да приложите с една игра на Betfair покер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.