Човекът, който не играеше белот

Гласувайте (1-5)

Има ли някой който не знае какво е и не е играл белот? Хората разправят легендата, че са чували за един човек, но никой не го е виждал и не се знае дали наистина съществува. Разправя се че живеел след девет планини в десета, след девет гори в десета. Едни казват че бил белобрад старец. Други разправят че се биел със дракони. Някои дори твърдят, че знаел карате, но всички винаги са единодушни – имал последен модел смартфон.

Съответно вие как смятате, че не е играл белот? При положение че вече има белот за телефон – вярвате ли че не го е играл? Вярвате ли че може да издържи на изкушението да не си свали приложението и да не е направил поне една игра? Вярвам във феи, вярвам в елфи, вярвам и в призраци, дори и в дядо Коледа вярвам, но не вярвам че съществува човек който да има мобилен телефон и да не е играл белот на него.

Ако някой все пак познава въпросния човек, който никога не е играл белот и той наистина не е играл белот, моля ви, много ви моля, направете едно добро дело – кажете му за новото приложение за неговия телефон – със сигурност ще му хареса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.