Тенис ракета Wilson Clash 100 Tour

Гласувайте (1-5)

Иновация в тениса от Wilson с новата серия Clash

Често сравняваме ракетите за тенис на корт като модерните ракети срещу класически Pro Staff ракети. С новата си серия тенис ракети Wilson Clash изкарва модерното и иновативно на следващо ниво с прилагането на някои съвременни технологии. Нека разгледаме тенис ракетата Wilson Clash 100 Tour, за да видим какво може да предложи тази така дълго очаквана тенис ракета и дали наистина тя успя да промени начина, по който гледаме на тенис ракетите Wilson.

Обещанието на Wilson при ракетите Clash е, че те предлагат стабилност на рамката, която не е твърде тежка или прекалено твърда. Казано по-просто, когато говорим за стабилност, обикновено очакваме това да ни даде сила, топ спин и контрол – ефективност. Обикновено с цел постигне на стабилност една тенис ракета трябва да бъде или по-тежка, или по-твърда, или да притежава сложна комбинация от двете.

Wilson Clash 100 Tour е 310 г, ненаплетена, с индекс на твърдост 55. Clash има доста дебела рамка, но е много гъвкава, което означава комфорт и много добро усещане. Както виждате, сблъсъкът между двете технологии възроди Светия Граал на тениса с отлично представяне. Уилсън уцели десетката с този модел и се радва на голям успех и многобройни продажби.

И така да разгледаме как Clash постига този вълшебен микс от производителност и комфорт. Тенис компаниите винаги рекламират най-новата си невероятна технология, но в много случаи не можете да забележите разлика между новите и старите им модели. Отнася ли се това и за ракетите Clash?

За да отговори на този въпрос Wilson предприе толкова мащабна медийна кампания за тази технология, че конкурентите им биха попаднали в неизгодна позиция, ако не предприемат нищо.

Ключови за способността на тенис ракетата Wilson Clash 100 Tour да предложи стабилност и гъвкавост са двете им технологии, FreeFlex и StableSmart. Заедно тези технологии позволяват на тенис ракетата да се огъва при удара, за да предложи максимален контрол. Очевидно е, че всичко е доста сложно, но това наистина действа при Clash моделите.

Разглеждайки останалите спецификации на Clash 100 Tour, не можем да пропуснем още един важен аспект, който ги откроява от останалите тенис ракети. Тази ракета има 9PT баланс, което означава, че е вероятно да е супер твърда и бърза. Обикновено тенисистите предпочитат нещо по-балансирано, но да не забравяме за иновативната технология на Wilson.

Заслужава си да я опитате, нали?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + fifteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.