Топ 5 куест игри

Гласувайте (1-5)

Много потребители посещавайки сайтовете за онлайн игри търсят да играят куест игри. Една от причините е, че този род игри са доста интересни и ви карат да размишлявате и да намирате различни улики, елементи, които ще ви бъдат полезни, за да разгадаете определен случай, да достигнете до крайната цел или просто да победите в една игра на шах например. В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com екипа вие може да намерите едни от най-интересните куест игри. В тази статия сме ви подготвили топ 5 на едни от най-играните и търсени онлайн куест игри. Ето ги и тях:

  1. Earl Grey – в тази куест игра от много високо ниво, вие ще трябва да разгадаете мистериозен случай, но на където и да тръгнете всичко руши, в тази стара къща обитавана от дух. Но точно този дух ще ви помогне във вашият мистериозен казус. Играта е наистина чудесна и много интересна забавлявайте се!
  2. The Lost Child – невероятно интересна и малко сложна куест игра. От заглавието на играта ви става ясно, че има случай на отвлечено дете, което вие трябва да откриете, но… от полученото писмо от вашите посетители, вие сте изрично предупредени, че полицията не трябва да разбира за случая и не трябва да участва. Успех в играта!
  3. Spell Storm –  това не е обикновена куест игра, тук вие ще бъдете магьосник, който трябва да развие и усъвършенства своите магически способности, за да може да се борите с врага.
  4. Mystic Temple – това е пъзел игра, като вашата задача е да се измъкнете от мястото на което се намирате, т.е. трябва да намерите пътя към изхода, което никак няма да бъде лесно. Играта разполага с двадесет трудни нива и много пъзели.
  5. I have 1 day – както разбирате от името на играта вие ще разполагате само с един ден да разберете мистерията. Вие ще можете да използвате различни елементи, за да се справите в играта. Можете да се придвижвате бързо във времето, като използвате часовника. Ще имате дневник, който трябва да изчитате много внимателно, за да разберете какво престои да направите.

Изброените пет куест игри до тук в статията, са наистина едни от най-харесваните в сайта за безплатно играене на игри bggdb.com. На вас потребителите вече ще ви бъде по-лесно да ги намерите още с първото си влизане в сайта, тъй като знаете какво да търсите. В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com администраторите всеки ден добавят нови игри от всякакъв вид, най-актуалното от гейминг света и ревюта на най-новите игри за ПС. Забавлявайте се със сайта за онлайн игри bggdb.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.